Mazda Finans-logotypen och strålkastare på Mazda CX-60

Mazda
Finans

Mazda Finans är en del av DNB Finans

RÄTTVIS OCH FLEXIBEL.

ALLTID REDO.

Dra nytta av ekonomisk trygghet, förutsägbarhet och utmärkta affärsvillkor. Vi kan när som helst kan erbjuda attraktiva och individuella finansiella tjänster för företagskunder med snabb och enkel handläggning via en Mazda-partner. Med våra attraktiva finansierings- eller leasingerbjudanden kan du snabbt, effektivt och säkert få ut din vagnpark på vägarna.

FINANSIELL LEASING

Att leasa din bil innebär många fördelar. Dels kan du skattemässigt dra av halva momsen. Dessutom får du via finansiell leasing en bra totalkostnad där du kan anpassa restvärdet utifrån körsträcka och önskemål om löptid. Enklast tecknar du din finansiella leasing via Mazda Finans hos någon av våra auktoriserade Mazdaåterförsäljare som gärna ger dig mer information.

OPERATIONELL LEASING

Operationell leasing innebär en trygghet för dig som kund då någon av våra partners garanterar restvärdet på bilen utifrån en överenskommen körsträcka och hålltid. De operationella leasingupplägg vi erbjuder tillsammans med ledande operationella leasingbolag innehåller också exempelvis service och reparationsavtal, försäkring, däckavtal. Allt samlat på en faktura. Vi ger dig gärna en konkret offert i samråd med våra auktoriserade Mazdaåterfösäljare.

FÖRSÄKRING

Mazdas
försäkringar


För dig som företagskund arbetar Mazda försäkring nära Mazda Finans och har ett särskilt attraktivt erbjudande med riktigt bra försäkringsvillkor för dig som företagare och din Mazda tjänstebil. Via din auktoriserade Mazdaåterförsäljare får du här mer information vad det innebär för just dig och ditt företag. Att teckna denna försäkring gör du i samband med köp och finansiering av din nya Mazda företagsbil.

FÖRDELAR

  • Folksam är specialister på Mazda Bilförsäkring och har ett nära samarbete med Mazdas verkstäder för att din bil ska få den bästa hjälpen när den råkar ut för någonting – bland annat ingår hyrbil under 65 dagar.
  • Försäkringen är märkt Bra Miljöval, världens tuffaste miljöcertifiering. Om bilen repareras görs det med miljövänliga och till stor del återanvända material.
  • Nio av tio är nöjda med vår kundservice

Dela

  • https://mazda-brochures.com/fleet/mazdacx60/2022/1/sv-se/&text=Mazda CX-60 | Digital Brochure | Mazda Europe
  • https://mazda-brochures.com/fleet/mazdacx60/2022/1/sv-se/
  • Länken har kopierats.

  • Föregående-knapp
  • Nästa-knapp
Publisher Delningsknapp