MAZDA 2

FEKVŐ TÁJOLÁSBAN A LEGSZEBB

Autót vezető nő

KATEGÓRIAELSŐ BIZTONSÁG

A nyugodt vezetésről kategóriaelső aktív biztonsági rendszer gondoskodik. A Mazda2 Hybrid számos fejlett biztonsági funkciót kínál. Az aktív biztonsági rendszerek mellett az új modell a passzív biztonság terén is kiválóan teljesít: a rendkívül merev karosszéria hihetetlenül erős és könnyű védőburkot képez a vezető és az utasok körül. A szegmensben ez az egyik első olyan modell, amely a vezető és az első utas összeütközését megakadályozni hivatott, középső légzsákokkal is rendelkezik. Ennek eredményeként a Mazda2 Hybrid maximális, ötcsillagos Euro-NCAP törésbiztonsági minősítést kapott.
A belépőszintű Mazda2 Hybrid Pure modellek is számos biztonsági funkciót tartalmaznak alapfelszereltségként – például sávelhagyásra figyelmeztető rendszer kormányzásvezérléssel és sávkövető asszisztenssel, továbbfejlesztett intelligens városi fékrásegítő rendszer és visszagurulás-gátló rendszer. A Mazda2 Hybrid Agile felszereltségi szint tartalmazza a Mazda2 Hybrid Pure szint funkcióit, plusz tolatókamerát a könnyebb és biztonságosabb parkoláshoz és tolatáshoz. A további kiemelt funkciók közé tartozik a holttérfigyelő rendszer hátsó keresztforgalmi figyelmeztetéssel és automatikus fékezés funkcióval, valamint a 10" méretű, színes head-up kijelző, amely a vezető látóterébe, a szélvédőre vetíti a legfontosabb információkat, például a jármű sebességét, a biztonsági figyelmeztetéseket, a navigációs utasításokat és multimédia-információkat.

Megosztás

  • https://mazda-brochures.com/main/Mazda2/2022/1/hu-hu/&text=A 2022-es Mazda2 | Digitális kiadvány | Mazda EU
  • https://mazda-brochures.com/main/Mazda2/2022/1/hu-hu/
  • A 2022-es Mazda2 | Digitális kiadvány | Mazda EU&body=Fedezze fel a 2022-es Mazda2 digitális kiadványát. Kis sport változat, kompakt, sportos és élvezettel vezethető, KODO formanyelvvel, fejlett Skyactiv technológiával és az egyedülálló átlós örvényes égésnek köszönhető kiemelkedő üzemanyag-takarékossággal. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/Mazda2/2022/1/hu-hu/ %0D%0A%0D%0A
  • Hivatkozás a vágólapra másolva!