Mazda2 Hybrid pysäköitynä seinän eteen. Valkoisen Mazda2 Hybridin musta kevytmetallivanne edessä. Valkoinen Mazda2 Hybrid pysäköitynä. Keulan muotoilu ja ominaisuudet ovat hyvin esillä. Mazda2 Hybrid -logo takaosassa.

IHMISLÄHTÖISTÄ JA DYNAAMISTA MUOTOILUA

Muotoilijat ovat noudattaneet huolellisesti Kodo: Soul of Motion -muotoilukieltämme ja muokanneet auton, jossa on leikkisiä, huomiota herättäviä yksityiskohtia, jotka korostavat auton sähköistettyjä ominaisuuksia. Veistoksellisen konepellin dramaattiset ääriviivat yhdistyvät sulavasti etusäleikköön ja etupuskuriin, jonka uudistuneet ilmanottoaukot korostavat liikkeen tuntua. Säleikössä on uutuutena rohkea viisikulmainen muoto. Auton takana on kokoleveä valopalkki, jonka molemmissa päissä on LED-valosarjat. Tämä ainutlaatuinen muoto täydentää alempaa mustaa puskuripaneelia, joka korostaa Mazda2 Hybrid 2024 -mallin leveää ja näyttävää takaosaa.

Jaa

  • Uudessa Mazda2 Hybridissa on erinomainen polttoainetehokkuus sekä matalat päästöt, ja sähköistyksen ansiosta sillä pääsee entistä kauemmas yhdellä bensiinilitralla. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazda2-hybrid/2024/1/fi-fi/ %0D%0A%0D%0A
  • Linkki kopioitu

  • Edellinen-painike
  • Seuraava-painike
Jaa-painike