Egy fal előtt parkoló Mazda2 Hybrid. Egy fehér Mazda2 Hybrid elülső fekete könnyűfém keréktárcsája. Egy leparkolt fehér Mazda2 Hybrid, amelyen jól látható az elülső kialakítás designja. A Mazda2 Hybrid logó a jármű hátulján.

TUDATOS TERVEZÉS EGY KIS CSAVARRAL

A „Kodo: A mozgás lelke” formanyelv jól átgondolt felhasználásával tervezőink játékos, figyelemfelkeltő részletekkel rendelkező autót alkottak, amelyen jól érzékelhető az elektromos és környezettudatos jelleg. A gondosan megformált motorháztető merész vonalai elegánsan futnak végig az új 5 pontos hűtőrácsig és a szép kialakítású légbeömlőkkel ellátott elülső lökhárítóig, fokozva az autó dinamikus megjelenését. Hátul a teljes szélességű lámpasáv mindkét végén LED-panelek kaptak helyet. Ez a lenyűgöző forma jól illeszkedik a széles, elsötétített alsó lökhárítópanelhez, amely még erőteljesebbé teszi a 2024-es Mazda2 Hybrid markáns megjelenésű hátsó részét.

Megosztás

  • A rendkívül alacsony fogyasztású és károsanyag-kibocsátású új Mazda2 Hybrid elektromos energia segítségével biztosítja, hogy egy liter üzemanyaggal Ön még messzebbre jusson el. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazda2-hybrid/2024/1/hu-hu/ %0D%0A%0D%0A
  • Link másolva!

  • Előző gomb
  • Következő gomb
Közzétevő Megosztás gomb