Mazda2 Hybrid zaparkovaná pred múrom. Čierne zliatinové predné koleso bielej Mazdy2 Hybrid. Biela Mazda2 Hybrid zaparkovaná tak, aby vynikli jej dizajn a prvky prednej časti. Logo Mazda2 Hybrid na zadnej časti.

SEBAVEDOMÝ VZHĽAD S VÝNIMOČNÝM DIZAJNOM

Naši dizajnéri stvorili auto plné hravých a zaujímavých detailov, ktoré upriamujú pozornosť na jeho elektrifikované ekologické posolstvo, a súčasne starostlivo zachovali prvky dizajnového jazyka Kodo – duša pohybu. Dramatické kontúry tvarovanej kapoty motora sa nádherne prelínajú s novou odvážnou 5-uholníkovou mriežkou chladiča a predným nárazníkom s výraznými nasávacími otvormi, čím podčiarkujú celkový dojem pohybu. Svetelný pruh po celej šírke zadnej časti vozidla na oboch koncoch združuje kombinované zadné LED svetlá. Tento exkluzívny tvar dopĺňa široký panel v spodnej časti nárazníka v tmavom vyhotovení, ktorý podčiarkuje široké a nápadné zadné partie Mazdy2 Hybrid 2024.

Zdieľať

  • Nová Mazda2 Hybrid, ktorá má skvelú spotrebu paliva a nízke emisie, využíva elektrickú energiu, aby ste s jedným litrom benzínu zašli ďalej. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazda2-hybrid/2024/1/sk-sk/ %0D%0A%0D%0A
  • Odkaz skopírovaný!

  • Tlačidlo Späť
  • Tlačidlo Ďalej
Vydavateľ Tlačidlo Zdieľať