Mazda2 Hybrid, parkirana pred zidom. Črno sprednje aluminijasto platišče bele Mazde2 Hybrid. Bela Mazda2 Hybrid, parkirana tako, da je vidno oblikovanje sprednjega dela in njegovih značilnosti. Logotip Mazda2 Hybrid na zadnjem delu vozila.

OZAVEŠČENO OBLIKOVANJE S POSEBNIM POUDARKOM

Oblikovalci so ohranili značilnosti našega oblikovalskega jezika Kodo – duša gibanja in ustvarili avto z igrivimi, pozornost vzbujajočimi podrobnostmi, ki opozarjajo na elektrificirane ekološke značilnosti. Dramatični obrisi izklesanega pokrova motornega prostora elegantno prehajajo v drzno novo petkotno masko in sprednji odbijač z izrazitimi odprtinami za dovod zraka, ki poudarjajo občutek gibanja. Na zadnjem delu se čez celotno širino razteza letev s svetili in kombiniranimi lučmi LED na obeh koncih. Ta ekskluzivna oblika dopolnjuje zajetno zatemnjeno spodnjo ploskev odbijača, ki poudarja širok in markanten zadek Mazde2 Hybrid.

Deli

  • Nova Mazda2 Hybrid zagotavlja odličen izkoristek goriva in nizke emisije ter uporablja električno energijo, da lahko z litrom bencina prevozite večjo razdaljo. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazda2-hybrid/2024/1/sl-si/ %0D%0A%0D%0A
  • Povezava je kopirana!

  • Gumb Nazaj
  • Gumb Naprej
Založnik Gumb Deli