Nový 10,25palcový dotykový displej v Mazdě3 podporuje bezdrátové technologie Apple CarPlay a Android Auto.

CHYTRÁ KONEKTIVITA

Díky systému infozábavy Mazda Connect zůstanete snadno ve spojení se svým světem. Nový 10,25palcový dotykový displej podporuje bezdrátové technologie Apple CarPlay™ a Android Auto™, takže snadno připojíte svůj telefon a můžete používat funkce aplikací přímo na velké obrazovce. A s novou funkcí Alexa* Voice Assistant můžete volat a upravovat vše od teploty po seznamy skladeb pomocí chytrého rozpoznávání hlasu – aniž byste museli sundat ruce z volantu. A co víc, projekční Head up displej nyní ukazuje pokyny z navigace přes Apple CarPlay™ nebo Android Auto™ přímo ve vašem zorném poli, takže vás nic nerozptyluje a hlavní informace máte neustále na očích. A pro pohodlnější nabíjení a přenos dat jsou nyní v kabině dva porty USB Type‑C. K dispozici je rovněž bezdrátové nabíjení Qi, a to podle zvolené úrovně výbavy.

30 000 internetových rozhlasových stanic

Podcasty a audioknihy

Funkce SMS/e-mailu

Text na řeč

Nastavení asistenčních systémů

3D barevná navigace se 3 lety
bezplatných aktualizací

Připojení telefonu přes Bluetooth®

Individuální nastavení Head up
displeje

Bezdrátové nabíjení

Logo Apple Carplay

Apple CarPlay je ochranná známka společnosti Apple Inc.

Logo Android Auto

Android Auto je ochranná známka společnosti Google LLC

* Amazon, Alexa a další související značky jsou ochranné známky společnosti Amazon.com, Inc. nebo jejích přidružených společností.

Teilen

  • Mazda3 | Digitale Broschüre | Mazda Europa&body=Der Mazda3 2025 ist eine anmutige Kombination aus höchster Präzision und kunstvollem Design und zeugt von unserem Bekenntnis zu japanischer Ästhetik. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazda3/2024/1/de-at/ %0D%0A%0D%0A
  • Link kopiert!

  • Schaltfläche „Zurück“
  • Schaltfläche „Weiter“
Herausgeber Schaltfläche „Teilen“