Hatchback Mazda3 Nagisa Special Version při pohledu zepředu, zaparkovaný vedle zděné budovy. Interiér Mazdy3 Nagisa Special Version se sedadly potaženými černým semišem a umělou kůží Terracotta.

LIMITOVANÁ SÉRIE NAGISA

Exkluzivní limitovaná série Nagisa je ztělesněním japonské elegance – chlubí se výjimečným designem a výbavou, které jí pomáhají vyniknout a cestujícím poskytují luxusní zážitek z jízdy. Zrozena v Japonsku v každém smyslu. Interiér modelu Nagisa je uměleckým dílem s důmyslně řešenými sedadly potaženými černým semišem a umělou kůží Terracotta, se stejným černým umělým semišem Leganu® použitým na palubní desce a obložení dveří – to vše zvýrazněné kontrastním prošíváním Terracotta. Celou kabinu elegantně doplňují leštěné prvky v barvě černé a Gunmetal. Kromě revolučních designových doplňků však Mazda3 Nagisa čerpá z vyspělých technologií, které umocňují zážitek z jízdy. Elektricky ovládané sedadlo řidiče, Head up displej a paměť vnějších zpětných zrcátek lze přizpůsobit tak, aby vyhovovaly všem potřebám. Prémiový audiosystém Bose® s jedinečnou technologií BassMatch poskytuje intenzivní a silný zážitek z poslechu. Černá přední mřížka ladí s černými zpětnými zrcátky a 18“ koly a vytváří aerodynamický vzhled, z něhož vyzařuje elegantní sportovní charakter.

Teilen

  • Mazda3 | Digitale Broschüre | Mazda Europa&body=Der Mazda3 2025 ist eine anmutige Kombination aus höchster Präzision und kunstvollem Design und zeugt von unserem Bekenntnis zu japanischer Ästhetik. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazda3/2024/1/de-at/ %0D%0A%0D%0A
  • Link kopiert!

  • Schaltfläche „Zurück“
  • Schaltfläche „Weiter“
Herausgeber Schaltfläche „Teilen“