Mazda3 hatchback Nagisa Specialversion set forfra parkeret ved siden af en murstensbygning. Kabinen i en Mazda3 Nagisa Special Version med sæder i sort ruskind og Terracotta-kunstlæder.

NAGISA SPECIAL VERSION

Den eksklusive Mazda3 Nagisa er indbegrebet af japansk elegance med enestående design og udstyr, der får den til at skille sig ud og giver en luksuriøs køreoplevelse. Skabt i Japan, på alle måder. Nagisa-kabinen er et kunstværk med sofistikerede sæder i sort ruskindslignende stof og Terracotta-farvet. Samme ruskindslignende stof bruges på instrumentbrættet og dørbeklædningen - her fremhævet af Terracotta-farvede syninger. Polerede elementer i sort og Gunmetal runder cockpittet af i elegant stil. Men ud over de spændende ekstra designelementer benytter Mazda3 Nagisa avanceret teknologi til at forbedre køreoplevelsen. Det elektrisk justerbare førersæde, head-up-displayet og sidespejlenes  hukommelsesfunktion kan tilpasses til at opfylde ethvert behov. Et førsteklasses BOSE audiosystem med den unikke BassMatch-teknologi leverer en intens og kraftfuld lytteoplevelse. Udvendigt harmonerer det sorte kølergitter med de sorte sidespejle og 18'' hjul og giver et strømlinet look, med en slank, sportslig udstråling.

Del

  • Mazda3 | Digital brochure | Mazda Europe&body=2025-modellen af Mazda3 vidner med en yndefuld kombination af maksimal præcision og kunstfærdigt design om vores kærlighed til japansk æstetik. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazda3/2024/1/da-dk/ %0D%0A%0D%0A
  • Linket er kopieret!

  • Forrige-knap
  • Næste-knap
Udgiver Del-knap