Et nærbillede af motoren i en Mazda3.

KONSTRUERET TIL AT FASCINERE

Vores seneste serie af Skyactiv-motorer i Mazda3 er udstyret med Mazda M Hybrid-systemet, som hjælper med at producere færre CO2-emissioner, uden at det går ud over ydeevnen. Vores revolutionerende benzinmotor e-Skyactiv X anvender unik Mazda-teknologi til at levere mere reaktionsvillig og brændstofeffektiv ydeevne under virkelige køreforhold. Du kan vælge mellem e-Skyactiv G-motoren og den revolutionerende e-Skyactiv X-motor, som begge leverer skarp reaktionsevne og livlig ydeevne, samtidig med at du opnår en imponerende brændstoføkonomi.

For at give den bedst mulige motorydelse og for at undgå alvorlige skader på motoren er brugen af blyfri benzin* med 95 oktan (OG DEROVER) PÅKRÆVET. Vær opmærksom på, at brændstof i den nødvendige kvalitet kan være vanskelig at skaffe i nogle lande. Eventuelle skader forårsaget af brugen af brændstof i den forkerte kvalitet er ikke dækket af Mazdas garanti.
* inklusive E5 eller E10, som det også fremgår af brændstofklappens inderside.

GENNEMSNITLIG WLTP-BRÆNDSTOFØKONOMI

16,1-18,2 km/l

CO2 / KM — 123-146 G

123-146 g/km

TRÆKKAPACITET

Anhænger med bremser: 1300 kg

E-SKYACTIV X

Maks. effekt 186 HK / moment 240 Nm


Del

  • Mazda3 | Digital brochure | Mazda Europe&body=2025-modellen af Mazda3 vidner med en yndefuld kombination af maksimal præcision og kunstfærdigt design om vores kærlighed til japansk æstetik. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazda3/2024/1/da-dk/ %0D%0A%0D%0A
  • Linket er kopieret!

  • Forrige-knap
  • Næste-knap
Udgiver Del-knap