Η νέα οθόνης αφής 10,25 ιντσών στο εσωτερικό του Mazda3 υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto.

ΕΞΥΠΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Με το ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Mazda Connect είναι εύκολο να παραμένεις συνδεδεμένος με την καθημερινότητά σου. Η νέα οθόνη αφής 10,25 ιντσών υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay™ και Android Auto™, ώστε να μπορείς να συνδέεις εύκολα το τηλέφωνό σου και να έχεις τις λειτουργίες της εφαρμογής σου εύκολα προσβάσιμες στη μεγάλη οθόνη. Και με τη νέα λειτουργία Alexa Voice Assistant*, μπορείς να πραγματοποιείς κλήσεις και να ρυθμίζεις τα πάντα, από τη θερμοκρασία έως τις λίστες αναπαραγωγής σου, μέσω της έξυπνης φωνητικής αναγνώρισης - χωρίς να χρειάζεται να αφήσεις τα χέρια σου από το τιμόνι. Επιπλέον, τώρα η οθόνη Head-Up Display για προβολή πληροφοριών στο παρμπρίζ τοποθετεί την καθοδήγηση πλοήγησης Apple CarPlay™ ή Android Auto™ ακριβώς μέσα στο οπτικό σου πεδίο περιορίζοντας την απόσπαση της προσοχής και προβάλλοντας διαρκώς τις σημαντικότερες πληροφορίες. Ταυτόχρονα, για ευκολότερη φόρτιση και μεταφορά δεδομένων, διατίθενται επίσης δύο θύρες USB Type-C. Ανάλογα με την έκδοση, διατίθεται επίσης ασύρματη φόρτιση Qi.

30.000 διαδικτυακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί

Podcast και ηχητικά βιβλία

Λειτουργία SMS/email

Μετατροπή κειμένου σε ομιλία

Ρυθμίσεις των συστημάτων υποβοήθησης

Έγχρωμο σύστημα πλοήγησης 3D
με δωρεάν ενημερώσεις για 3 έτη

Τηλεφωνία μέσω Bluetooth®

Ανεξάρτητη ρύθμιση της οθόνης Head-Up
Display

Ασύρματη φόρτιση

Λογότυπο Apple Carplay

Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.

Λογότυπο Android auto

Το Android Auto είναι εμπορικό σήμα της Google LLC

* Οι επωνυμίες Amazon, Alexa και τα άλλα σχετικά σήματα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της.

Κοινοποίηση

  • Mazda3 | Ψηφιακό φυλλάδιο | Mazda Europe&body=Ένας κομψός συνδυασμός μέγιστης ακρίβειας και καλλιτεχνικού σχεδιασμού, το Mazda3 2025 αποτελεί απόδειξη της προσήλωσής μας στην ιαπωνική αισθητική.%0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazda3/2024/1/el-gr/assets/%0D%0A%0D%0A
  • Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!

  • Κουμπί Προηγούμενο
  • Κουμπί Επόμενο
Κουμπί Κοινοποίηση