Το Mazda3 Hatchback Nagisa Special Version από μπροστά, σταθμευμένο δίπλα σε ένα κτήριο από τούβλα. Το εσωτερικό του Mazda3 Nagisa Special Version με καθίσματα από μαύρο σουέτ και τεχνητό δέρμα Terracotta.

ειδικη εκδοση NAGISA 

Το αποκλειστικό Mazda3 Nagisa Special Version είναι η επιτομή της ιαπωνικής κομψότητας, με εξαιρετική σχεδίαση και εξοπλισμό που το κάνουν να ξεχωρίζει και να προσφέρει μια πολυτελή οδηγική εμπειρία. Κατασκευασμένο στην Ιαπωνία με κάθε έννοια. Το εσωτερικό του Nagisa είναι ένα έργο τέχνης, με εκλεπτυσμένα καθίσματα από μαύρο σουέτ και τεχνητό δέρμα Terracotta, με το ίδιο μαύρο τεχνητό σουέτ Leganu® που χρησιμοποιείται στο ταμπλό και στην επένδυση της πόρτας, όλα με ραφές Terracotta που δημιουργούν χρωματική αντίθεση. Γυαλιστερά μαύρα και Gunmetal στοιχεία ολοκληρώνουν το κομψό στυλ της καμπίνας. Πέρα όμως από τα πρόσθετα σχεδιαστικά στοιχεία που τραβούν τα βλέμματα, το Mazda3 Nagisa βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία για να βελτιώσει την οδηγική εμπειρία. Το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδήγησης, η οθόνη Head-Up Display και η λειτουργία απομνημόνευσης των εξωτερικών καθρεπτών μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε ανάγκη. Το premium σύστημα ήχου BOSE®, με τη μοναδική τεχνολογία BassMatch, προσφέρει μια δυναμική και καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Στο εξωτερικό, η μαύρη μπροστινή μάσκα εναρμονίζεται με τους μαύρους καθρέπτες και τις ζάντες 18”, δημιουργώντας μια κομψή εμφάνιση που αποπνέει έναν όμορφο σπορ χαρακτήρα.

Κοινοποίηση

  • Mazda3 | Ψηφιακό φυλλάδιο | Mazda Europe&body=Ένας κομψός συνδυασμός μέγιστης ακρίβειας και καλλιτεχνικού σχεδιασμού, το Mazda3 2025 αποτελεί απόδειξη της προσήλωσής μας στην ιαπωνική αισθητική.%0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazda3/2024/1/el-gr/assets/%0D%0A%0D%0A
  • Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!

  • Κουμπί Προηγούμενο
  • Κουμπί Επόμενο
Κουμπί Κοινοποίηση