A Mazda3 utasterében található új 10,25”-os érintőképernyő támogatja a vezeték nélküli Apple CarPlay és Android Auto szolgáltatást.

INTELLIGENS CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK

A frissített Mazda Connect információs és szórakoztató rendszerrel egyszerű kapcsolatban maradni a világgal. Az új 10,25”-os érintőképernyő támogatja a vezeték nélküli Apple CarPlay™ és Android Auto™ szolgáltatást, így könnyedén csatlakoztathatja telefonját, és az alkalmazásfunkciókat közvetlenül a nagy képernyőn jelenítheti meg. Az új Alexa* Voice Assistant funkcióval könnyen indíthat hívást, állíthatja be a hőmérsékletet vagy indíthatja el kedvenc zenéit telefonjáról, anélkül, hogy el kéne engednie a kormányt. Ráadásul a kivetítő típusú színes head-up kijelző mostantól az Apple CarPlay™ vagy az Android Auto™ navigáció útmutatását is közvetlenül a látóterébe helyezi, csökkentve a zavaró tényezőket és folyamatosan láthatóvá téve a legfontosabb információkat. A kényelmesebb töltés és adatátvitel érdekében pedig két USB Type-C port is helyet kapott az utastérben. A vezeték nélküli Qi-töltés is elérhető a választott felszereltségi szinttől függően.

30 000 internetalapú rádióállomás

Podcastok és hangoskönyvek

SMS/e-mail funkció

Szövegfelolvasás

A segédrendszerek beállításai

3D-s színes navigáció 3 évig
ingyenes frissítésekkel

Bluetooth® telefonálás

A színes head-up kijelző
egyéni beállítása

Vezeték nélküli töltés

Apple CarPlay-embléma

Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye.

Android Auto-embléma

Az Android Auto a Google LLC védjegye.

* Az Amazon, az Alexa és más kapcsolódó védjegyek az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatai védjegyei.

Megosztás

  • Mazda3 | Digitális kiadvány | Mazda Europe&body=A maximális precizitás és a művészi design elbűvölő kombinációjaként a 2025-es Mazda3 a japán esztétika iránti elkötelezettségünk bizonyítéka. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazda3/2024/1/hu-hu/ %0D%0A%0D%0A
  • Link másolva!

  • Előző gomb
  • Következő gomb
Kiadó Megosztás gomb