Vooraanzicht van de Mazda3 Hatchback Nagisa Special Version die naast een bakstenen gebouw geparkeerd is. Interieur van de Mazda3 Nagisa Special Version met zwart suède en terracotta zetelbekleding in kunstleder.

NAGISA

De exclusieve Mazda3 Nagisa belichaamt Japanse elegantie  en valt op dankzij zijn fantastische ontwerp en talrijke voorzieningen. Uw garantie voor een luxueuze rijervaring. Geniet van Japans vakmanschap in elk detail. Het Nagisa-interieur met zijn verfijnd zwart suède en Terracotta zetelbekleding in kunstleder, trekt meteen alle aandacht. Dezelfde zwarte Leganu® Suède komt terug op het dashboard en de deurpanelen. De Terracotta stiknaden vormen een prachtig contrast. Gepolijste zwarte en Gunmetal details maken de stijlvolle look van het interieur helemaal compleet. Maar niet alleen het design van de Mazda3 Nagisa is indrukwekkend: dankzij zijn geavanceerde technologie kunt u rekenen op een nog betere rijervaring. De elektrisch verstelbare bestuurderszetel, de head-up display in kleur en de buitenspiegel met geheugenfunctie zijn perfect aanpasbaar. Het BOSE® premium audiosysteem pakt uit met de unieke BassMatch-technologie en staat garant voor een intense en krachtige muziekbeleving. Aan de buitenkant vormt de radiatorrooster in 'Piano Black' een mooie harmonie met de buitenspiegels in 'Brilliant Black' en 18” velgen 'Black'. Wedden dat zijn gestroomlijnde, sportieve look bij u in de smaak valt?

Delen

  • Mazda3 | Digitale brochure | Mazda Europe&body=Met zijn maximale precisie en stijlvolle design belichaamt de sierlijke Mazda3 2025 onze liefde voor Japanse esthetiek. %0D%0A%0D%0Ahttps://mazda-brochures.com/main/mazda3/2024/1/nl-be/%0D%0A%0D%0A
  • Link gekopieerd!

  • Knop 'Vorige'
  • Knop 'Volgende'
Uitgever Knop 'Delen'