Een close-up van de motor van de Mazda3.

ONTWIKKELD VOOR PUUR RIJGENOT

De nieuwste Skyactiv-motoren in de Mazda3 zijn uitgerust met het Mazda M Hybrid-systeem. Geniet van een lagere CO2-uitstoot, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Onze revolutionaire benzinemotor e-Skyactiv X maakt gebruik van een unieke Mazda-technologie om dynamischere en zuinigere prestaties te leveren in echte rijomstandigheden. Met de e-Skyactiv G-motor of de e-Skyactiv X-motor geniet u van een uitstekend reactievermogen, pittige prestaties en een uitzonderlijk zuinig verbruik.

BRANDSTOFVERBRUIK WLTP(1)
(gecombineerd)

5,2-6,5 l/100 km

CO2 UITSTOOT WLTP(1)
(gecombineerd)

118-146 g/km

TREKVERMOGEN aanhanger geremd (helling 12%)

 1300 kg

e-SKYACTIV X: Max. vermogen 186 pk / Koppel 240 Nm

e-SKYACTIV G: Max. vermogen 140 pk / Koppel 238 Nm

(1) Het verbruik en de CO2-uitstoot worden berekend conform de WLTP-test (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). De WLTP-test vindt plaats op een uniforme, gestandaardiseerde en gecontroleerde wijze in het testlabo op basis van een testcyclus. Het verbruik en de CO2 uitstoot wordt daarenboven gemeten op basis van een voertuig met een basisuitrusting zoals beschikbaar op het moment van de meting. Optionele uitrustingen, rijstijl, verkeersomstandigheden en omgevingsfactoren kunnen deze gegevens beïnvloeden. Het daadwerkelijke verbruik en CO2-uitstoot kan dan ook verschillen van de WLTP-waarde. De verkopende concessiehouder en Mazda zijn hiervoor in geen geval aansprakelijk. Indien u meer informatie wenst met betrekking tot deze waarden en/of de impact op de fiscaliteit van een voertuig, gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder. Meer info over verbuik en CO2 op www.mazda.be/wltp.

Tijdelijke cijfers gegevens, niet gehomologeerde.

Delen

  • Mazda3 | Digitale brochure | Mazda Europe&body=Met zijn maximale precisie en stijlvolle design belichaamt de sierlijke Mazda3 2025 onze liefde voor Japanse esthetiek. %0D%0A%0D%0Ahttps://mazda-brochures.com/main/mazda3/2024/1/nl-be/%0D%0A%0D%0A
  • Link gekopieerd!

  • Knop 'Vorige'
  • Knop 'Volgende'
Uitgever Knop 'Delen'