De voorkant van een Mazda3 Hatchback Nagisa Special Version die naast een stenen gebouw staat. Het interieur van de Mazda3 Nagisa Special Version met stoelen van zwart suède en Terracotta pastiche leder.

nagisa: exclusieve speciale versie

De Mazda3 Nagisa heeft een retro-sportieve uitstraling. De luxe van het design en de afwerking maken het een unieke verschijning. Het interieur van de Nagisa is een kunstwerk. De Nagisa heeft een terracotta kunstlederen interieur met zwart kunstsuède zitting en is afgewerkt met terracotta-kleurig stiksel. Ook het dashboard en de deurpanelen zijn afgewerkt met zwart kunstsuède en terracotta-kleurig stiksel. Gepolijste elementen in zwart en Gunmetal maken dit elegante interieur helemaal af. Maar nog meer dan door het opvallende design onderscheidt de Mazda3 Nagisa zich door de geavanceerde technologie die de rijervaring naar ongekende hoogte tilt. De elektrisch bedienbare bestuurdersstoel, het head-up display en de buitenspiegels met geheugenfunctie zijn volledig naar wens instelbaar. Het BOSE®-audiosysteem met de unieke BassMatch-technologie levert geluid dat krachtig is en je overweldigt. De zwarte grille van het exterieur is volledig in harmonie met de buitenspiegels & 18” velgen in Black. 

Delen

  • Mazda3 | Digitale brochure | Mazda Europa&body=De nieuwe Mazda3 is een elegante verschijning. Kijk maar eens naar de zorgvuldige afwerking en het kunstzinnige design en u merkt meteen dat deze auto een toonbeeld is van onze toewijding aan Japanse esthetiek. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazda3/2024/1/nl-nl/ %0D%0A%0D%0A
  • Link gekopieerd.

  • Knop Vorige
  • Knop Volgende
Knop Delen