Mazda CX-30 Nagisa Special Version văzută din față, parcată lângă o clădire de cărămidă. Interiorul Mazda CX-30 Nagisa Special Version cu scaune îmbrăcate în velur negru și piele sintetică Terracotta.

EDIȚIE LIMITATĂ NAGISA, PLĂCERE NELIMITATĂ

Inconfundabil de maiestuoasă, exclusivista Mazda CX-30 ediție Nagisa este întruchiparea eleganței. Concepută în Japonia din toate punctele de vedere, designul și dotările de o eleganță discretă oferă o experiență de condus excepțională. Interiorul Nagisa este o operă de artă, cu scaune sofisticate îmbrăcate în velur negru și piele sintetică Terracotta, cu același velur negru Leganu® folosit pe finisajul bordului, toate acestea fiind accentuate de cusături contrastante de culoare Terracotta. Elementele negre și Gunmetal lucioase adaugă o notă elegantă habitaclului. Dar, dincolo de elementele de design atractive, CX-30 Nagisa se bazează pe o tehnologie avansată pentru a îmbunătăți experiența de condus. Scaunul șoferului cu acționare electrică, Head Up Display și oglinzile exterioare cu memorie pot fi personalizate pentru a satisface orice nevoie. Sistemul audio premium BOSE®, cu tehnologia unică BassMatch, oferă o experiență de ascultare intensă și puternică. La exterior, grila frontală neagră se armonizează cu oglinzile retrovizoare negre și jantele de 18" pentru un aspect aerodinamic care emană sportivitate elegantă.

Distribuie

  • Mazda CX-30 | Broșură digitală | Mazda Europe&body=Unificând în mod elegant frumusețea unui coupe și duritatea îndrăzneață a unui SUV, Mazda CX-30 2025 a fost concepută pentru a te duce oriunde în condiții de confort. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/ro-ro/ %0D%0A%0D%0A
  • Link copiat!

  • Buton Anterior
  • Buton Următor
Editor Buton Distribuie