Mazda3 Hatchback Nagisa Special Version s sprednje strani, parkirana ob opečnati stavbi. Notranjost Mazde3 Nagisa Special Version z oblazinjenjem sedežev s črnim semišem in umetnim usnjem v barvi Terracotta.

posebna različica NAGISA

Ekskluzivna posebna različica Mazde3 Nagisa je utelešenje japonske elegance, saj jo odlikujeta izjemno oblikovanje in oprema, da še bolj izstopa in zagotavlja razkošno vozno izkušnjo. Mojstrsko izdelana na Japonskem – v vseh pogledih. Notranjost Nagise je umetnina s prefinjenimi sedeži iz črnega semiša in umetnega usnja Terracotta, tudi armaturno ploščo in obloge vrat krasi isti veganski semiš Leganu®, za poudarek pa skrbijo kontrastni šivi v barvi Terracotta. Polirani elementi v črni barvi in barvi Gunmetal elegantno zaokrožujejo kokpit. Mazdo3 Nagisa poleg privlačnih oblikovnih poudarkov odlikuje tudi napredna tehnologija za izboljšanje vozne izkušnje. Električno upravljanje voznikovega sedeža, Head-up zaslon in pomnilnik položaja zunanjih ogledal omogočajo prilagoditev vsem željam. Vrhunski zvočni sistem BOSE® z edinstveno tehnologijo BassMatch zagotavlja intenzivno predvajanje za uživanje v glasbi. Zunaj je črna sprednja maska usklajena s črnimi stranskimi ogledali in 18-palčnimi platišči za izjemno eleganten in športen videz.

Delite

  • Mazda3 | Digitalni katalog | Mazda Europe&body=Mazda3 je graciozna kombinacija vrhunske natančnosti in umetniškega oblikovanja, ki priča o naši zavezanosti japonski estetiki. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazda3/2024/1/sl-si/ %0D%0A%0D%0A
  • Povezava je prekopirana!

  • Gumb Prejšnji
  • Gumb Naslednji
Založnik Gumb Deli