Mazda3 Hatchback Nagisa Special Version sedd framifrån parkerad vid en tegelbyggnad. Interiör i Mazda3 Nagisa Special Version med säten i svart mocka och Terracotta-konstskinn.

NAGISA - EN SPECIALVERSION

Mazda3 Nagisa är en distinkt och exklusiv specialversion som utstrålar sportig elegans. Spunnen ur japansk hantverkstradition, med en diskret, lyxig design och unika detaljer som bidrar till en speciell atmosfär. Interiören i Nagisa sticker ut med terrakottafärgad konstläder och infällningar av svart Leganu®-konstmocka. Samma konstmocka återfinns även på instrumentpanelen - med terrakottafärgade sömmar som kontrasterande färg. Paneldekor i polerad svart "Gunmetal"-lack bidrar till kupéns eleganta stil. Men ännu viktigare än vackra designelementen är den generösa utrustningen som förstärker körupplevelsen. Elektriskt justerbar förarstol med elektriskt svankstöd och en minnesfunktion som även omfattar personliga inställningar för head-up display och ytterbackspegeln. BOSE® premiumljudsystem med 12 högtalare och Centrpoint surround samt BassMatch-teknik ger en intensiv och kraftfull ljudupplevelse. Den svartlackerade grillen matchas med svartlackerade ytterbackspeglar och de svarta 18-tumsfälgarna, vilket ger en sportig look.

Dela

  • Mazda3 | Digital broschyr | Mazda Europe&body= 2025 Mazda3 är en elegant kombination av precision och design, ett bevis på vår passion för den japanska estetiken. %0D%0A%0D%0Ahttps://mazda-brochures.com/main/mazda3/2024/1/sv-se/%0D%0A%0D%0A
  • Länk har kopierats.

  • Knappen Föregående
  • Knappen Nästa
Utgivare Knappen Dela