Близък кадър на двигател Skyactiv-X на Mazda CX-30.

ИЗРАБОТЕНА ДА ВЪЗХИЩАВА

Нашата най-нова гама двигатели Skyactiv в Mazda CX-30 включва системата Mazda M Hybrid, която помага за генериране на по-малко CO2 емисии, без това да е на цената на производителността. Нашият революционен бензинов двигател e-Skyactiv X използва уникалната технология на Mazda, за да осигурява по-отзивчива и икономична производителност в реални условия на шофиране. С Вашият избор на двигател e-Skyactiv G и революционния двигател e-Skyactiv X Вие ще се насладите на остра реакция и динамична производителност, и всичко това докато се наслаждавате на впечатляваща икономия на гориво.

За да се осигури най-добрата възможна производителност на двигателя и да се избегнат сериозни повреди по него, използването на безоловно  гориво* с 95RON (И НАГОРЕ) е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Моля, имайте предвид, че в някои страни може да е трудно да набавите гориво с необходимото качество. Всички повреди, причинени от използване на гориво с грешно качество, няма да се покриват от гаранцията на Mazda.
* включително E5 или E10, както е показано и от вътрешната страна на капака за пълнене.

РАЗХОД НА ГОРИВО (СПОРЕД СВЕТОВНАТА ХАРМОНИЗИРАНА ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗПИТВАНЕ НА ЛЕКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА – WLTP)

5,7-6,6 l / 100 km

CO2 / KM — 127-156 G

129-148 g / km

КАПАЦИТЕТ НА ТЕГЛЕНЕ

Ремарке със спирачки (12% наклон) 1300 kg

SKYACTIV-X

Максимален изходна мощност 186 кс и въртящ момент 240 Nm


Споделяне

  • Mazda CX-30 | Дигитална брошура | Mazda Europe&body=Обединявайки елегантно плавната красота на купето и смелата здравина на SUV, Mazda CX-30 2025 е създадена да Ви отведе навсякъде с комфорт. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/bg-bg/%0D%0A%0D%0A
  • Връзката е копирана!

  • Бутон „Назад“
  • Бутон „Напред“
Бутон „Споделяне“