Volant Mazdy CX-30 se všemi nádhernými detaily.

SNADNÁ KONEKTIVITA

Propojení s vaším světem díky modernizovanému systému infozábavy Mazda Connect. Nový, větší a přehlednější 10,25” displej podporuje bezdrátové technologie Apple CarPlay™ a Android Auto™, takže můžete snadno připojit svůj telefon a uvidíte funkce aplikace přímo na velké obrazovce. A s novou funkcí Alexa* Voice Assistant můžete volat a upravovat vše od teploty po seznamy skladeb prostřednictvím chytrého rozpoznávání hlasu – aniž byste museli sundat ruce z volantu. Ve voze, jenž je ideální pro dobrodružství na dostatečně neprobádaných cestách, vás nová funkce navigace v terénu upozorní na stezky a nezpevněné cesty, a to i v národních parcích. Zobrazení navigační mapy je rozšířeno díky průhledným rámečkům displeje a na Head up displeji se zobrazuje navigace přes CarPlay nebo Android, takže řidiče nic nerozptyluje a dostává okamžité informace v reálném čase. A pro pohodlnější nabíjení a přenos dat jsou nyní k dispozici také dva porty USB Type-C. Současně je podle vybrané úrovně výbavy k dispozici bezdrátové nabíjení Qi.

30 000 internetových rádiových stanic

Podcasty a audioknihy

Funkce SMS/e-mailu

Text na řeč

Nastavení asistenčních systémů

Barevná 3D navigace s 3 roky
bezplatných aktualizací

Připojení telefonů přes Bluetooth®

Individuální nastavení Head up
displeje

Bezdrátové nabíjení

Logo Apple Carplay

Apple CarPlay je ochranná známka společnosti Apple Inc.

Logo Android Auto

Android Auto je ochranná známka společnosti Google LLC

* Amazon, Alexa a další související značky jsou ochranné známky společnosti Amazon.com, Inc. nebo jejích přidružených společností.

Sdílet

  • Mazda CX-30 | Digitální příručka | Mazda Europe&body=Mazda CX-30 pro rok 2025, v níž se elegantně snoubí plynulá krása kupé a odvážná houževnatost SUV, byla navržena tak, aby vás pohodlně dovezla kamkoli. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/cs-cz/ %0D%0A%0D%0A
  • Odkaz zkopírován!

  • Tlačítko Předchozí
  • Tlačítko Další
Vydal Tlačítko Sdílet