Den nye 10,25 tommer berøringsskærm i Mazda CX-30 understøtter trådløs Apple CarPlay og Android Auto.
Den nye 10,25 tommer berøringsskærm i Mazda CX-30 understøtter trådløs Apple CarPlay og Android Auto.

NYT 10,25" CENTERDISPLAY

Det elegante instrumentbord rummer nu et større og tydeligere 10,25" centerdisplay. Og for en forbedret oplevelse har Mazda Connect Infotainment-systemet som standard trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™, så du kan vise indhold fra din smartphone på den store skærm for nem adgang til yndlingsmusik og -apps – uden besværet med at skulle tilslutte ledninger.

Midterkonsollen på Mazda CX-30 med gearskifter og HMI Commander-drejeknap.
Midterkonsollen på Mazda CX-30 med gearskifter og HMI Commander-drejeknap.

STILFULD KONTROL

HMI Commander er optimalt placeret for nem betjening med din arm hvilende komfortabelt på det brede midterarmlæn. Der er nu også et område til trådløs opladning i midterkonsollen for nem opladning af din smartphone.

Mazda Active Driving Display projicerer hastigheds- og navigationskommandoer på forruden.
Mazdas Head-up-display projicerer hastigheds- og navigationskommandoer på forruden.

HEAD-UP-DISPLAY

Det letlæselige head-up-display af projektionstypen placerer nu også Apple CarPlay™- eller Android Auto™-navigationsvejledning i dit synsfelt, så du hele tiden kan se de vigtigste oplysninger uden at blive distraheret. Kamerabaseret skiltegenkendelse sørger altid for, at du ved, hvad hastighedsgrænsen er, selvom du måske overser et skilt.

De runde betjeningselementer til det automatiske klimaanlæg i en Mazda CX-30.
De runde betjeningselementer til det automatiske klimaanlæg i en Mazda CX-30.

AUTOMATISK DOBBELTZONE-AIRCONDITION

Vælg blot den ønskede temperatur, og systemet klarer resten. Temperaturen i både førersædet og det forreste passagersæde kan indstilles individuelt. Den ideelle placering af displayet og betjeningselementerne er blot endnu et eksempel på, hvordan kabinen føles, som om den er formet omkring dig.

ELEGANT ALSIDIGHED

Den luksuriøse kabine er et studie i omhyggeligt håndværk. Med materialer og finish i højeste kvalitet giver den rummelige kabine fremragende komfort for fører og passagerer, selv på de længste rejser. Familier vil sætte pris på, hvor nem bilen har plads til børn, klapvogne og masser af bagage. Takket være vores designtilgang i kabinen, som sætter mennesket i centrum, føles det intuitive interiør, som om det var bygget personligt til dig, og det giver en endnu stærkere følelse af den samhørighed, som vi kalder Jinba Ittai.

Del

  • Mazda CX-30 | Digital brochure | Mazda Europe&body=En elegant kombination af skønne former som en coupe og dristig robusthed som en SUV. 2025-modellen af Mazda CX-30 er fremstillet til at få dig frem i total komfort. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/da-dk/ %0D%0A%0D%0A
  • Linket er kopieret!

  • Forrige knap
  • Næste-knap
Udgiver Del-knap