Et nærbillede af Skyactiv-X motoren i en Mazda CX-30.

KONSTRUERET TIL AT FASCINERE

Vores seneste serie af Skyactiv-motorer i Mazda CX-30 er udstyret med Mazda M Hybrid-systemet, som hjælper med at producere færre CO 2-emissioner, uden at det går ud over ydeevnen. Vores revolutionerende benzinmotor e-Skyactiv X anvender unik Mazda-teknologi til at levere mere reaktionsvillig og brændstofeffektiv ydeevne under virkelige køreforhold. Du kan vælge mellem e-Skyactiv G-motoren og den revolutionerende e-Skyactiv X-motor, som begge leverer skarp reaktionsevne og livlige præstationer, samtidig med at du opnår en imponerende brændstoføkonomi.

For at give den bedst mulige motorydelse og for at undgå alvorlige skader på motoren er brugen af blyfri brændstof* med 95 oktan (OG DEROVER) OBLIGATORISK. Vær opmærksom på, at brændstof i den nødvendige kvalitet kan være vanskelig at skaffe i nogle lande. Eventuelle skader forårsaget af brugen af brændstof i den forkerte kvalitet er ikke dækket af Mazdas garanti.
* inklusive E5 eller E10, som det også fremgår af brændstofklappens inderside.

GENNEMSNITLIG WLTP-BRÆNDSTOFØKONOMI

15,2 - 17,5 km/l

CO2 / KM — 127-156 G

129-148 g/km

TRÆKKAPACITET

Trailer med bremser: 1300 kg

e-SKYACTIV X

Maks. effekt 186 HK / moment 240 Nm


Del

  • Mazda CX-30 | Digital brochure | Mazda Europe&body=En elegant kombination af skønne former som en coupe og dristig robusthed som en SUV. 2025-modellen af Mazda CX-30 er fremstillet til at få dig frem i total komfort. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/da-dk/ %0D%0A%0D%0A
  • Linket er kopieret!

  • Forrige knap
  • Næste-knap
Udgiver Del-knap