Crna kućišta retrovizora za vašu Mazdu CX-30 daju joj dašak dviju nijansi.
Crna kućišta retrovizora za vašu Mazdu CX-30 daju joj dašak dviju nijansi.

KUĆIŠTE VANJSKOG RETROVIZORA

Sjajnu vanjsku boju svoje Mazde CX-30 osvježite kombinacijom u dvije nijanse. Crna kućišta retrovizora naglašavaju elegantan dizajn vanjskih retrovizora, stvarajući kontrast u odnosu na boju karoserije. Dostupno i u srebrnoj boji.

Elegantne osvijetljene obloge pragova za Mazdu CX-30.
Elegantne osvijetljene obloge pragova za Mazdu CX-30.

OSVIJETLJENE OBLOGE PRAGOVA

Zaštitite pragove vrata od ogrebotina i habanja i istaknite izgled svoje Mazde CX-30 uz ove elegantne osvijetljene obloge pragova.

Izdržljiva kadica prtljažnika za Mazdu CX-30.
Izdržljiva kadica prtljažnika za Mazdu CX-30.

IZDRŽLJIVA KADICA PRTLJAŽNIKA

Zaštitite svoj prtljažnik od blata, vlažnih cipela i mokrih kućnih ljubimaca. Ova izdržljiva kadica prtljažnika dizajnirana je po mjeri kako bi savršeno odgovarala Mazdi CX-30 i dolazi s metalnim bedžom CX-30. Podignut rub zadržava vodu i sprječava prolijevanje po unutrašnjem tepihu kako bi vaša investicija bila zaštićena od svakodnevnog habanja i trošenja.

Sportski aerodinamički dodatak za branik za Mazdu CX-30.
Sportski aerodinamički dodatak za branik za Mazdu CX-30.

Aerodinamički dodatak za prednji branik

Svojoj Mazdi CX-30 dodajte dašak automobilizma uz naš sportski aerodinamički dodatak za branik. Aerodinamičke značajke u boji Brilliant Black dolaze s pedantno izrađenim satenskim kromiranim umetcima, čime se naglašava vizualni dojam čvrstoće vašeg SUV-a. Mora se ugraditi zajedno s aerodinamičkim dodatkom za stražnji i bočni branik.

PERSONALIZIRAJTE SVOJU MAZDU CX-30

Originalna Mazdina dodatna oprema omogućuje stil, udobnost, kvalitetu i zadovoljstvo koji vožnju Mazdom čine još boljom. Dizajnirana kako bi zajamčeno savršeno odgovarala vašoj Mazdi CX-30 iznutra i izvana, to je jedina dodatna oprema koja je izrađena prema istim standardima kvalitete kao i vaša Mazda.

Podijeli

  • Mazda CX-30 | Digitalna brošura | Mazda Europe&body=Mazda CX-30 2025 na elegantan način ujedinjuje ljepotu coupea i čvrstoću SUV-a i izrađena je kako biste u udobnosti stigli na sva vaša odredišta.%0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/hr-hr/ %0D%0A%0D%0A
  • Poveznica kopirana!

  • Gumb Prethodno
  • Gumb Sljedeće
Izdavač Gumb Podijeli