Egy téglaépület mellett parkoló Mazda CX-30 Nagisa Special Version elölről. A Mazda CX-30 Nagisa Special Version belső tere fekete velúr és Terracotta félig műbőr ülésekkel.

NAGISA 

Az összetéveszthetetlenül fenséges megjelenésű, exkluzív Mazda CX-30 Nagisa maga a megtestesült elegancia. Japánban készítjük, minden tekintetben: visszafogottan fényűző designjának és felszereltségének köszönhetően Ön felhőtlenül élvezheti az autózás örömét. A Nagisa belső tere valóságos műalkotás, amelyben a fekete velúr és Terracotta félig műbőr ülések, valamint a műszerfalon használt, azonos árnyalatú fekete Leganu® művelúr harmonikus egységet alkot, amit mindenhol kontrasztos Terracotta varrás hangsúlyoz. A belső teret a fényes fekete és Gunmetal színű elemek eleganciája teszi teljessé. De mindezeken túlmenően a CX-30 Nagisa figyelemfelkeltő designja az autózás örömét szolgáló fejlett technológiákkal párosul. A motoros vezetőülés, a színes head-up kijelző és a külső visszapillantótükör-memória minden igényt kielégítően személyre szabható. Az egyedülálló BassMatch technológiával felszerelt felső kategóriás Bose® hangrendszer intenzív és feledhetetlen zenehallgatási élményt nyújt. Kívül a fekete első hűtőrács tökéletesen harmonizál a fekete külső visszapillantó tükrökkel és a 18"-os keréktárcsákkal, áramvonalassá és elegánsan sportossá téve a jármű megjelenését.

Megosztás

  • Mazda CX-30 | Digitális kiadvány | Mazda Europe&body=A 2025-es Mazda CX-30 elegánsan egyesíti a kupék áramvonalasságának szépségét és az SUV-k merész robusztusságát, és arra terveztük, hogy mindenhová kényelmesen eljusson vele. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/hu-hu/ %0D%0A%0D%0A
  • Link másolva!

  • Előző gomb
  • Következő gomb
Kiadó Megosztás gomb