BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

  • ÖSSZKERÉKHAJTÁS

    Az i-Activ összkerékhajtás segít magabiztosan vezetni hóban és esőben, és javítja a teljesítményt száraz úton is. Az összkerékhajtás-rendszer folyamatosan figyeli a menetdinamikai adatokat, és a legnagyobb tapadással rendelkező abroncsokhoz irányítja a nyomatékot, hogy szinte bármilyen útviszonyok között megőrizze a tapadást, növelve ezzel a teljesítményt – és a magabiztosság érzését.

  • ADAPTÍV LED-FÉNYSZÓRÓK

    Élvezze a biztonságos és stresszmentes vezetést a nap bármely szakában. A rendszer három technológia kombinálásával növeli az éjszakai láthatóságot a járművezetők ébersége érdekében: vakításmentes távolsági fényszóró, amely automatikusan elhomályosítja a megvilágított terület egy részét, nehogy az erős fény elvakítsa a többi vezetőt; széles hatótávolságú tompított fényszóró, amely kis sebességnél szélesebb területet világít meg; és autópálya-üzemmód, amellyel a vezető nagyobb látótávolságot élvezhet nagy sebességgel való haladáskor.

  • MAZDA RADAROS SEBESSÉGSZABÁLYOZÓ AUTOMATIKA (MRCC)

    Nyugodtabban autózhat autópályán a Mazda radaros sebességszabályozó automatikának (MRCC) köszönhetően. A rendszer egy radar használatával megbecsüli az elöl haladó jármű távolságát és relatív sebességét, és automatikusan szabályozza a járműve sebességét. A rendszer automatikusan szabályozza és megtartja a biztonságos követési távolságot az adott járműtől, ami hosszabb utak esetében és az autópályákon könnyebbséget jelenthet a járművezetőnek.

  • HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

    A Mazda holttérfigyelő rendszere (BSM) a hátsó lökhárítóba szerelt radarok segítségével érzékeli az autó mögött és a szomszédos sávban közeledő járműveket. A bármelyik oldalon holttérben lévő járművek jelenlétére a rendszer a megfelelő visszapillantó tükörben egy ikon megjelenítésével figyelmezteti a járművezetőt. Ha a járművezető kiteszi az irányjelzőt, hogy egy olyan sávba hajtson át, amelyben egy jármű halad a holtterében, az ikon villogni kezd, és figyelmeztető hangjelzést ad le a rendszer.

  • SZABAD MAGASSÁG

    Bárhová is szólítja az élet, a Mazda CX-30 felszereltsége lehetővé teszi, hogy biztonságosan eljusson oda. Az összkerékhajtás és a 203 mm-es hasmagasság révén Ön mindig készen áll majd a következő kalandra. Az új off-road navigációs funkciónak köszönhetően pedig könnyedén tájékozódhat az ösvényeken és a burkolatlan utakon, beleértve a nemzeti parkok területét is.

A Mazda CX-30 holttérfigyelő rendszere az oldalsó visszapillantó tükörben jelez.

Megosztás

  • Mazda CX-30 | Digitális kiadvány | Mazda Europe&body=A 2025-es Mazda CX-30 elegánsan egyesíti a kupék áramvonalasságának szépségét és az SUV-k merész robusztusságát, és arra terveztük, hogy mindenhová kényelmesen eljusson vele. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/hu-hu/ %0D%0A%0D%0A
  • Link másolva!

  • Előző gomb
  • Következő gomb
Kiadó Megosztás gomb