O imagine de aproape a motorului Mazda CX-30 Skyactiv-X.

PROIECTATĂ PENTRU A ÎNCÂNTA

Cea mai recentă gamă de motoare Skyactiv de la Mazda CX-30 include sistemul Mazda M Hybrid, care ajută la reducerea emisiilor de CO2 fără costuri de performanță. Motorul nostru revoluționar pe benzină e-Skyactiv X utilizează tehnologia unică Mazda pentru a oferi performanțe mai receptive și mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil în condiții reale de condus. Prin alegerea motorului e-Skyactiv G și a motorului revoluționar e-Skyactiv X, te vei bucura de o reacție rapidă și performanțe dinamice, toate acestea în timp ce obții o economie impresionantă de combustibil.

Pentru a asigura cea mai bună performanță posibilă a motorului și pentru a evita deteriorarea severă a motorului, este OBLIGATORIE utilizarea de combustibil premium fără plumb* cu 95RON (ȘI PESTE). Reține că combustibilul de calitate necesară poate fi dificil de obținut în unele țări. Orice daune cauzate de utilizarea unei calități greșite de combustibil nu sunt acoperite de Garanția Mazda.
* inclusiv E5 sau E10, așa cum este indicat de asemenea pe partea interioară a capacului gurii de umplere.

CONSUM DE COMBUSTIBIL MEDIU WLTP

5,7-6,6 l/100 km

CO2 / KM — 129-148 G

129-148 g/km

CAPACITATE DE TRACTARE

Remorcă cu frâne (pantă 12%) 1300 kg

SKYACTIV-X

Putere max. 137 kW/cuplu 240 Nm


Distribuie

  • Mazda CX-30 | Broșură digitală | Mazda Europe&body=Unificând în mod elegant frumusețea unui coupe și duritatea îndrăzneață a unui SUV, Mazda CX-30 2025 a fost concepută pentru a te duce oriunde în condiții de confort. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/ro-ro/ %0D%0A%0D%0A
  • Link copiat!

  • Buton Anterior
  • Buton Următor
Editor Buton Distribuie