FUNCȚII DE SIGURANȚĂ

  • TRACȚIUNE INTEGRALĂ

    Tracțiunea 4x4 i-Activ te ajută să conduci cu încredere pe zăpadă și ploaie și îmbunătățește performanța și pe drumuri uscate. Monitorizând în mod constant datele privind dinamica vehiculului, acest sistem 4x4 trimite cuplul la pneurile cu cea mai mare aderență pentru a te ajuta să menții tracțiunea în aproape orice stare de drum, îmbunătățind performanța și sentimentul de încredere.

  • FARURI ADAPTIVE CU LED

    Bucură-te de condusul sigur și fără stres în orice moment al zilei. Sistemul sporește vizibilitatea pe timp de noapte pentru ca șoferii să rămână vigilenți, combinând trei tehnologii: Faruri pentru fază lungă fără efect de orbire care estompează parțial zona iluminată pentru a evita orbirea celorlalți șoferi, Faza scurtă cu rază largă suplimentară care iluminează o zonă mai largă la viteze mici în modul Autostradă care te ajută să vezi mai departe atunci când călătorești cu viteză.

  • PILOT AUTOMAT MAZDA

    Bucură-te de un condus mai relaxat pe autostradă cu Pilot automat Mazda. Acesta utilizează radarul pentru a estima viteza relativă și distanța față de mașina din față și controlează automat viteza vehiculului. Sistemul reglează și menține automat o distanță sigură de urmărire față de mașina din față, eliberând astfel o parte din presiunea asupra șoferului în timpul deplasărilor lungi și pe autostradă.

  • SISTEM PENTRU MONITORIZAREA UNGHIULUI MORT AL OGLINZILOR

    Sistemul pentru monitorizarea unghiului mort al oglinzilor (BSM) Mazda utilizează radarele montate în bara de protecție spate pentru a detecta vehiculele care se apropie din spate și de pe banda învecinată. Acesta îi alertează pe șoferi cu privire la prezența unor vehicule în unghiul mort de o parte și de alta, afișând un simbol pe oglinda laterală corespunzătoare. Dacă șoferul folosește semnalizarea pentru a schimba benzile cu un vehicul în unghiul mort, pictograma se aprinde intermitent și este emis un semnal sonor de avertizare.

  • GARDA LA SOL

    Oriunde te duce călătoria vieții, Mazda CX-30 este echipată pentru a te transporta acolo, în siguranță. Cu tracțiune 4x4 și o gardă la sol de 203 mm, ești pregătit pentru următoarea aventură. Împreună cu noua funcție de navigație off-road, vei primi informații în avans despre trasee și drumuri neasfaltate, inclusiv în interiorul parcurilor naționale.

Alerta sistemului pentru monitorizarea unghiului mort al oglinzilor Mazda CX-30 în oglinda retrovizoare laterală.

Distribuie

  • Mazda CX-30 | Broșură digitală | Mazda Europe&body=Unificând în mod elegant frumusețea unui coupe și duritatea îndrăzneață a unui SUV, Mazda CX-30 2025 a fost concepută pentru a te duce oriunde în condiții de confort. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/ro-ro/ %0D%0A%0D%0A
  • Link copiat!

  • Buton Anterior
  • Buton Următor
Editor Buton Distribuie