Mazda CX-30 Nagisa Special Version pri pohľade spredu, zaparkovaná pri tehlovej budove. Interiér Mazdy CX-30 Nagisa Special Version s poťahmi sedadiel z čierneho semišu a umelej kože vo farbe Terracotta.

LIMITOVANÁ SÉRIA NAGISA

Nezameniteľne grandiózna a exkluzívna Limitovaná séria Mazda CX-30 Nagisa je stelesnením elegancie. Je zrodená v Japonsku, a to v každom ohľade. Jej decentne luxusný dizajn a skvelá výbava zaručujú výnimočný zážitok z jazdy. Interiér modelu Nagisa je umelecké dielo. Sedadlá majú kultivované poťahy z čierneho semišu a umelej kože vo farbe Terracotta a rovnaký čierny umelý semiš Leganu® je použitý aj na palubnej doske a obložení dverí. Všetko oživuje kontrastné prešívanie vo farbe Terracotta. Leštené prvky v čiernej farbe a vo farbe Gunmetal dotvárajú kabínu v elegantnom štýle. No model CX-30 Nagisa neláka len očarujúcimi dizajnovými doplnkami. Ponúka moderné technológie, ktoré umocňujú zážitok z jazdy. Elektricky ovládané sedadlo vodiča, Head Up displej a vonkajšie spätné zrkadlá s pamäťou poskytujú široké možnosti prispôsobenia. Prémiový audiosystém BOSE® s unikátnou technológiou BassMatch disponuje výkonom, ktorý je zárukou intenzívnych hudobných zážitkov. K harmonicky pôsobiacemu zovňajšku prispieva čierna mriežka chladiča zladená s čiernymi spätnými zrkadlami. 18-palcové disky kolies dotvárajú aerodynamický vzhľad v štýle športovej elegancie.

Zdieľať

  • Mazda CX-30 | Digitálna brožúra | Mazda Slovensko&body=Mazda CX-30 2025, ktorá je navrhnutá tak, aby vás odviezla kamkoľvek v pohodlí. Elegantným spôsobom spája nádherné, plynulé línie kupé a odolnosť SUV. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/sk-sk/ %0D%0A%0D%0A
  • Odkaz skopírovaný!

  • Tlačidlo Späť
  • Tlačidlo Ďalej
Vydavateľ Tlačidlo Zdieľať