Mazda CX-30 Nagisa Special Version s sprednje strani, parkirana ob opečnati stavbi. Notranjost Mazde CX-30 Nagisa Special Version z oblazinjenjem sedežev s črnim semišem in umetnim usnjem Terracotta.

posebna različica NAGISA

Nezgrešljivo veličastna ekskluzivna Mazda CX-30 Nagisa je utelešenje elegance. V vseh pogledih je mojstrsko izdelana na Japonskem – s prefinjeno razkošno zasnovo in opremo zagotavlja izjemno vozno izkušnjo. Notranjost Nagise je umetnina s prefinjenimi sedeži iz črnega semiša in umetnega usnja Terracotta. Tudi armaturno ploščo krasi isti veganski semiš Leganu®, za poudarek pa skrbijo kontrastni šivi v barvi Terracotta. Polirani elementi v črni barvi in barvi Gunmetal elegantno zaokrožujejo kokpit. Mazdo CX-30 Nagisa poleg privlačnih oblikovnih poudarkov odlikuje tudi napredna tehnologija za izboljšanje vozne izkušnje. Električno upravljanje voznikovega sedeža, Head-up zaslon in pomnilnik položaja zunanjih ogledal omogočajo prilagoditev vsem željam. Vrhunski zvočni sistem BOSE® z edinstveno tehnologijo BassMatch zagotavlja intenzivno predvajanje za uživanje v glasbi. Zunaj je črna sprednja maska usklajena s črnimi stranskimi ogledali in 18-palčnimi platišči za izjemno eleganten in športen videz.

Delite

  • Mazda CX-30 | Digitalni katalog | Mazda Europe&body=Mazda CX-30 združuje lepoto tekočih potez kupeja in drzno vzdržljivost SUV-ja, da vas udobno pripelje do vsakega cilja. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/sl-si/ %0D%0A%0D%0A
  • Povezava je prekopirana!

  • Gumb Prejšnji
  • Gumb Naslednji
Založnik Gumb Deli