Pekskärmen på 10,25 tum i Mazda CX-30 har funktioner för trådlöst Apple CarPlay och Android Auto.
Pekskärmen på 10,25 tum i Mazda CX-30 har funktioner för trådlöst Apple CarPlay och Android Auto.

10,25-TUMS DISPLAY

Den eleganta instrumentbrädan har en stor och tydlig informationsdisplay på 10,25 tum. Och för en ännu bättre upplevelse har infotainmentsystemet Mazda Connect trådlöst Apple CarPlay™ och Android Auto™ som standard så att du kan spegla din smartmobil på den stora skärmen och enkelt komma åt din favoritmusik och dina appar utan trassel.

Mittkonsolen på Mazda CX-30 med växelreglage och HMI Commander.
Mittkonsolen på Mazda CX-30 med växelreglage och HMI Commander.

HÅLL KONTROLLEN MED STIL

HMI Commander-reglaget är optimalt placerat för enkel användning när armen bekvämt vilar på det breda mittarmstödet. Det finns också nu en trådlös laddningsplatta i mittkonsolen för enkel laddning av smartmobiler.

Mazdas head-up display projicerar hastighets- och navigeringskommandon på vindrutan.
Mazdas head-up display projicerar hastighets- och navigeringsinformation på vindrutan.

HEAD-UP DISPLAY

Head-up-displayen projicerar viktig information och ruttvägledningen från Apple CarPlay™ eller Android Auto™ direkt på vindrutan, vilket gör att du inte behöver ta ögonen från vägen i onödan. Den kamerabaserade trafikskyltsavläsningen visar även den tillåtna hastighetsbegränsningen intill informationen om aktuell hastighet.

De runda reglagen på den automatiska klimatanläggningen i Mazda CX-30.
De runda reglagen på den automatiska klimatanläggningen i Mazda CX-30.

AUTOMATISK KLIMATANLÄGGNING MED DUBBLA ZONER

Välj önskad temperatur så gör systemet resten. Föraren och passageraren fram kan ställa in önskade temperaturer individuellt. Enkel placeringen av skärmen och fysiska reglage gör inställningen enkel och snabb. 

INTUITIV ELEGANS

Den lyxiga kupén är ett exempel på omsorgsfullt hantverk. Den rymliga interiören med material och en finish av hög kvalitet är bekväm för alla i bilen, inte minst på långresor. Familjer kommer att uppskatta hur enkelt barn, barnvagnar och massor av last får plats. Vår förarcentrerade designstrategi har placerat knappar och instrument på ett intuitivt sätt, som om bilen skapats speciellt för dig och tar körningen till nästa nivå.

Dela

  • Mazda CX-30 | Digital broschyr | Mazda Europe&body=Mazda CX-30 kombinerar skönheten hos en coupé med tuffheten hos en SUV så att du bekvämt kan ta dig fram överallt. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/sv-se/ %0D%0A%0D%0A
  • Länk har kopierats!

  • Knappen Föregående
  • Knappen Nästa
Utgivare Knappen Dela