Forsæde i en Mazda CX-60 med 10-vejs elektrisk justering, sædevarme, ventilation
Forsæde i en Mazda CX-60 med 10-vejs elektrisk justering, sædevarme, ventilation

INDIVIDUEL KOMFORT

Førertilpasningssystemet i CX‑60 er designet til at levere overlegen komfort på enhver rejse og justerer automatisk de elektriske sæder med hukommelsesfunktion og finjusterer din siddeposition, så der opnås den ideelle kørestilling – for enhver fører. Det nye sædedesign med forbedret kropsstøtte gør det lettere for passagererne at bevare deres naturlige balance.

Fordørens armlæn udført i ægte ahorntræ i Mazda CX-60
Fordørens armlæn udført i ægte ahorntræ i Mazda CX-60

UDSØGT FINISH INDVENDIGT

De iøjnefaldende håndtag og armlæn i fordørene er designet til at levere forbedret greb og støtte og afspejler også det japanske koncept Kaichou: at kombinere materialer og teksturer af høj kvalitet i perfekt harmoni. Ahorntræet og de forskellige stoffer tilpasser sig smukt til ændringer i lyset. Hvid stemningsbelysning i dørene fremhæver denne unikke finish for en harmonisk, beroligende effekt.

HMI Commander-knap i Mazda CX-60 på konsol i ahorntræ
HMI Commander-knap i Mazda CX-60 på konsol i ahorntræ

STILFULD OG KONTROLLERET

HMI Commander er omgivet af ægte ahorntræ og optimalt placeret for nem betjening med din arm hvilende komfortabelt på det brede midterarmlæn. Dørarmlænene er designet til maksimal komfort og balance og placeret i samme højde som midterarmlænet. Der er også en trådløs opladningsplade placeret i midterkonsollen til nem smartphone-opladning.

Det ekstra store panoramasoltag i CX-60 strækker sig over begge sæderækker
Det ekstra store panoramasoltag i CX-60 strækker sig over begge sæderækker

SE MERE AF VERDEN

Oplev skønheden i verden omkring dig. Det ekstra store panoramasoltag strækker sig over begge sæderækker for at øge følelsen af rummelighed og give alle indeni mulighed for at føle sig tættere på det, der sker udenfor – dermed udvides udsynet, så der opnås en større følelse af åbenhed.

HARMONIEN AF RUM OG MATERIALER

Den rummelige kabine har en udsøgt udformning og er inspireret af traditionelle japanske materialer og metoder som Kakenui-syninger i instrumentbrættets overdådige finish. Her understreges de levende egenskaber i det naturlige træ og komplekse vævede tekstiler – med japansk håndværk, der opnår de højeste kvalitetsniveauer i begge materialer.

Del

  • https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/da-dk/&text=Mazda CX-60 | Digital Brochure | Mazda Europe
  • https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/da-dk/
  • CX-60 | Digital brochure | Mazda Europa&body=Vi introducerer en SUV som ingen anden. Den nye Mazda CX-60 Plug-In Hybrid, fremstillet i Japan for at give dig en utrolig køreoplevelse. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/da-dk/ %0D%0A%0D%0A
  • Linket er kopieret!

  • Forrige knap
  • Næste-knap
Udgiver Del-knap