10 suunas elektriliselt reguleeritav istmesoojenduse ja ventilatsiooniga Mazda CX-60 esiiste
10 suunas elektriliselt reguleeritav istmesoojenduse ja ventilatsiooniga Mazda CX-60 esiiste

ISIKUPÄRASTATUD MUGAVUS

Igat sõitu ülimalt mugavaks tegev CX‑60 uus juhi isikupärastamissüsteem reguleerib automaatselt mälufunktsiooniga elektriistmeid, seades istme iga juhi jaoks ideaalsesse sõiduasendisse. Uue kujundusega iste toetab paremini keha ja istmekinnituse jäikus aitab reisijatel paremini loomulikku tasakaalu säilitada.

Vahtrapuust viimistluskattega Mazda CX-60 esiukse käetugi
Vahtrapuust viimistluskattega Mazda CX-60 esiukse käetugi

PEENELT VIIMISTLETUD INTERJÖÖR

Paremat tuge pakkuvates esiuste käepidemetes ja käetugedes peegeldub Jaapani idee Kaichou: kvaliteetsete materjalide ja tekstuuride täiuslikus harmoonias kombineerimine. Vahtrapuust katted ja mitmekülgsed tekstiilid kohanduvad kaunilt muutuva valgusega. Valge üldvalgusti uksekattel tõstab harmooniliselt ja rahustavalt esile seda ainulaadset viimistlust.

HMI-juhtsüsteemi nupp Mazda CX-60 vahtrapuust konsoolil
HMI-juhtsüsteemi nupp Mazda CX-60 vahtrapuust konsoolil

STIILSELT OLUKORDA VALITSEDES

Kauni vahtrapuuga ümbritsetud HMI-juhtsüsteem on optimaalse paigutusega, et seda oleks kätt laiale keskmisele käetoele toetades mugav kasutada. Maksimaalset mugavust ja tasakaalu silmas pidades kujundatud uste käetoed on keskmise käetoega samal kõrgusel. Lisaks on keskkonsoolis nutitelefoni mugavaks laadimiseks juhtmeta laadimise alus.

CX-60 üle mõlema istmerea ulatuv ülisuur panoraamkatuseluuk
CX-60 üle mõlema istmerea ulatuv ülisuur panoraamkatuseluuk

PAREM ÜLEVAADE MAAILMAST

Nautige ümbritseva maailma ilu. Üle mõlema istmerea ulatuv ülisuur panoraamkatuseluuk rõhutab interjööri ruumikust ja annab kõigile reisijatele tänu suurepärasele nähtavusele avatuse ja välismaailmaga kokkukuuluvuse tunde.

RUUMI JA MATERJALIDE HARMOONIA

Peenelt viimistletud ruumika interjööri kujundus on inspireeritud Jaapani traditsioonilistest materjalidest ja meetoditest, nagu Kakenui eriline õmblustehnika armatuurlaua küllusliku tekstuuriga viimistluses. Siin kohtuvad parima kvaliteediga Jaapani käsitöömeistrite valmistatud loodusliku puidu ja eriliselt kootud kangaste tekstuurid.

Jaga

  • https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/et-ee/&text=Mazda CX-60 | Digital Brochure | Mazda Europe
  • https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/et-ee/
  • CX-60 | Digibrošüür | Mazda Europe&body=Tutvuge ainulaadse linnamaasturiga. Jaapani meistrite valmistatud uus pistikhübriid-linnamaastur Mazda CX-60 on loodud pakkuma erakordset sõidunaudingut.%0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/et-ee/ %0D%0A%0D%0A
  • Link kopeeritud!

  • Nupp Tagasi
  • Nupp Edasi
Nupp Jaga