A Mazda CX-60 első ülése 10 módú elektromos beállítással, ülésfűtéssel és szellőztetéssel rendelkezik.
A Mazda CX-60 első ülése 10 módú elektromos beállítással, ülésfűtéssel és szellőztetéssel rendelkezik.

SZEMÉLYRE SZABVA A KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN

A CX‑60 új vezetői személyre szabási rendszere, amelyet úgy terveztek, hogy minden utazás során elsőrangú kényelmet nyújtson, automatikusan szabályozza a memóriafunkcióval ellátott motoros üléseket, finomhangolva az üléspozíciót az ideális vezetési pozíció eléréséhez – minden vezető számára. Az új ülésdesign a jobb testtartással és a megnövelt merevségű üléstartóval megkönnyíti az utasok számára a természetes egyensúly megtartását.

A Mazda CX-60 első ajtóhoz tartozó kartámasza valódi juharfa borítással készült.
A Mazda CX-60 első ajtóhoz tartozó kartámasza valódi juharfa borítással készült.

MESTERI BELTÉRI KIDOLGOZÁS

A jobb fogást és tartást biztosító, szemet gyönyörködtető első ajtófogantyúk és kartámaszok is a japán Kaichou koncepciót tükrözik: ez a kiváló minőségű anyagok és textúrák tökéletes harmóniában való kombinálása. A juharfa borítás és a különböző anyagok gyönyörű látványa követi a fényviszonyok változásait. Az ajtókárpiton lévő fehér hangulatvilágítás kiemeli az egyedi kivitelezést, így az összhatás harmóniát és nyugalmat sugároz.

A HMI-utasításrendszer gombja a Mazda CX-60 juharfa konzolján
A HMI-utasításrendszer gombja a Mazda CX-60 juharfa konzolján

IRÁNYÍTÁS – STÍLUSOSAN

A valódi juharfa szépségével körülölelt HMI-utasításrendszer optimális elhelyezkedése miatt könnyen kezelhető, miközben a vezető karja kényelmesen pihen a széles középső kartámaszon. A lehető legnagyobb kényelem és kiegyensúlyozottság záloga, hogy az ajtók kartámaszai a középső kartámasszal azonos magasságban vannak. A középkonzolon egy vezeték nélküli töltőrész is található az okostelefonok egyszerű töltéséhez.

A CX-60 extra nagy panoráma napfénytetője mindkét üléssor fölé elér.
A CX-60 extra nagy panoráma napfénytetője mindkét üléssor fölé elér.

LÁSSON TÖBBET A VILÁGBÓL

Csodálja meg a karnyújtásnyira lévő világ szépségét. Az extra nagy panoráma napfénytető mindkét üléssor fölé elér, így fokozva a tágasság érzetét, és lehetővé teszi, hogy a bent ülők közelebb érezzék magukat a külvilághoz – nagyobb területre láthatnak rá a nyitottság érzése érdekében.

A TÉR ÉS AZ ANYAGOK HARMÓNIÁJA

A mesterien kidolgozott, tágas belső teret a hagyományos japán anyagok és módszerek ihlették, mint például a Kakenui „lógó varrás” a műszerfal lenyűgöző textúrájú felületén. A természetes faanyagok és az összetett szőtt textíliák tulajdonságait életre keltő japán szakértelem mindkét anyag esetében a legmagasabb minőségi szintet képviseli.

Megosztás

  • https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/hu-hu/&text=Mazda CX-60 | Digital Brochure | Mazda Europe
  • https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/hu-hu/
  • CX-60 | Digitális kiadvány | Mazda Europe&body=Bemutatunk egy páratlan SUV-t. A vadonatúj Mazda CX-60 plug-in hibrid modell Japánban készült, a páratlan autózási élmény jegyében. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/hu-hu/ %0D%0A%0D%0A%0D%0A
  • Link másolva!

  • Előző gomb
  • Következő gomb
Publisher Megosztás gomb