Forsetene i Mazda CX-60 har 10-veis elektrisk justering, setevarme og ventilasjon
Forsetene i Mazda CX-60 har 10-veis elektrisk justering, setevarme og ventilasjon

PERSONLIG TILPASSET KOMFORT

CX-60s nye førertilpasningssystem er designet for å levere overlegen komfort under alle forhold. Systemet justerer førersetet automatisk, med minneposisjoner, for å oppnå ideell kjøreposisjon – for alle som kjører bilen. Det nye setedesignet med forbedret støtte og stivere setestruktur gjør det enklere for passasjerene å opprettholde den naturlige balansen.

Fordørens armlener med detaljer i ekte lønnetre i Mazda CX-60
Armlener med detaljer i ekte lønnetre.

UTSØKTE MATERIALER I INTERIØRET

Bilens innvendige dørhåndtak og armlener er designet for utmerket grep og støtte. Dette er en del av det japanske konseptet Kaichou: kombinasjonen av materialer med høy kvalitet og behagelig tekstur, i perfekt harmoni. Interiørdetaljene i lønnetre og de ulike tekstilene gir et elegante uttrykk, og hvit interiørbelysning i dørkledningen understreker den unike finishen som bidrar til harmoni og ro.

HMI Commander-hjul i Mazda CX-60 på konsollen i lønnetre
HMI Commander i Mazda CX-60, på konsollen i lønnetre

GOD KONTROLL – MED STIL

HMI Commander, innrammet av ekte lønnetre, er optimalt plassert for enkel betjening mens armen hviler komfortabelt på det brede midtarmlenet. Dørarmlenet er utformet for komfort og balanse og har samme høyde som midtarmlenet. Du finner en trådløs ladeflate i midtkonsollen for enkel lading av smarttelefon.

Det ekstra store panoramasoltaket i CX-60 strekker seg over både for- og baksetene
Det ekstra store panoramataket i CX-60 strekker seg over både for- og baksetene

SE MER AV VERDEN

Ta inn inntrykkene fra verden rundt deg. Det ekstra store panoramataket strekker seg over både for- og bakseter og gir en følelse av romslighet og kontakt med omgivelsene. Økt utsyn gir en følelse av luftighet og åpenhet.

HARMONIEN I ROM OG MATERIALER

Det romslige interiøret har et eksklusivt håndverkspreg som er inspirert av tradisjonelle japanske materialer og metoder, som for eksempel finishen med de spesielle Kakenui-sømmene i dashbordet. Den naturlige trestrukturen og den komplekse vevteknikken i tekstilene løfter inntrykket – med japanske håndverkskunst som frembringer det beste i materialene.

Del

  • https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/nb-no/&text=Mazda CX-60 | Digital Brochure | Mazda Europe
  • https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/nb-no/
  • CX-60 | Digital brosjyre | Mazda Europe&body=Vi introduserer en helt unik SUV. Helt nye Mazda CX-60 Plug-in Hybrid, bygget i Japan for å gi deg en enestående kjøreopplevelse.%0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/nb-no/ %0D%0A%0D%0A
  • Lenke kopiert!

  • Forrige-knapp
  • Neste-knapp
Publisher Dele-knapp