Scaunul din față al Mazda CX-60 cu reglare electrică pe 10 direcții, încălzirea scaunului, ventilație
Scaunul din față al Mazda CX-60 cu reglare electrică pe 10 direcții, încălzirea scaunului, ventilație

PERSONALIZAT PENTRU CONFORT

Conceput pentru a oferi un confort superior pentru orice călătorie, noul sistem de personalizare al CX-60 pentru șofer ajustează automat scaunele față reglabile electric cu funcție de memorie, optimizând poziția de ședere pentru a obține poziția de conducere ideală - pentru fiecare șofer. Noul design al scaunelor, cu suport îmbunătățit pentru corp și o rigiditate sporită a suporturilor acestora, îi ajută pe pasageri să-și mențină echilibrul în mod natural.

Cotiera portierei din față a Mazda CX-60 este finisată cu ornament din lemn de arțar
Cotiera portierei din față a Mazda CX-60 este finisată cu ornament din lemn de arțar

FINISAJE INTERIOARE PERFECTE

Proiectate pentru a oferi o aderență mai bună și mai mult sprijin, mânerele portierelor din față și cotierele spectaculoase reflectă conceptul japonez Kaichou: crearea unei armonii perfecte prin combinarea materialelor și a texturilor de înaltă calitate. Ornamentele din lemn de arțar și diversele materiale textile se adaptează minunat la schimbările de lumină. Iluminarea ambientală albă de pe ornamentele portierelor scoate în evidență acest finisaj unic pentru un efect armonios și liniștitor.

Buton unitate de comandă HMI în Mazda CX-60 pe consola de lemn de arțar
Buton unitate de comandă HMI în Mazda CX-60 pe consola de lemn de arțar

ÎN CONTROL – CONFORTABIL

Înconjurată de frumusețea naturală a lemnului de arțar, unitatea de comandă HMI este poziționată ideal pentru o operare ușoară cu brațul așezat confortabil pe cotiera centrală lată. Iar pentru un confort și echilibru maxim, cotierele de pe portiere sunt poziționate la aceeași înălțime ca și cotiera centrală. De asemenea, un suport de încărcare wireless a fost amplasat în consola centrală pentru încărcarea ușoară a smartphone-ului.

Trapa panoramică foarte mare din CX-60 se extinde peste ambele rânduri de scaune
Trapa panoramică foarte mare din CX-60 se extinde peste ambele rânduri de scaune

AFLĂ MAI MULTE DESPRE ACEASTĂ LUME

Îmbrățișează frumusețea lumii din jurul tău. Trapa panoramică foarte mare se extinde deasupra ambelor rânduri de scaune pentru a spori senzația de spațiu și pentru a permite celor din interior să se conecteze mai bine cu lumea din exterior - extinzând vizibilitatea pentru o senzație de deschidere de neegalat.

ARMONIA SPAȚIULUI ȘI A MATERIALELOR

Lucrat cu rafinament, interiorul spațios este inspirat din materiale și metode tradiționale japoneze, cum ar fi „cusătura suspendată” Kakenui în finisajul texturat opulent al bordului. Atributele vii ale granulației de lemn natural și ale țesăturilor textile complexe sunt sărbătorite aici, măiestria japoneză atingând cele mai înalte niveluri de calitate în ambele materiale.

Distribuie

  • https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/ro-ro/&text=Mazda CX-60 | Digital Brochure | Mazda Europe
  • https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/ro-ro/
  • CX-60 | Broșură digitală | Mazda Europa&body=Îți prezentăm un SUV unic. Noul plug-in hibrid Mazda CX-60, realizat în Japonia pentru a-ți oferi o experiență de condus incredibilă. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/ro-ro/ %0D%0A%0D%0A
  • Copiere link

  • Buton Anterior
  • Buton Următor
Publisher Buton Distribuie