Predné vyhrievané a odvetrávané sedadlo v Mazde CX-60 možno nastavovať v 10 smeroch
Predné vyhrievané a odvetrávané sedadlo v Mazde CX-60 možno nastavovať v 10 smeroch

PRISPÔSOBENÁ PRE POHODLIE

Nový systém prispôsobenia pre vodiča v modeli CX‑60 je navrhnutý tak, aby zaisťoval skvelý komfort na akejkoľvek ceste. Automaticky nastavuje elektricky ovládané sedadlá s pamäťovou funkciou a dolaďuje polohu sedadla, aby každý vodič sedel za volantom v ideálnej polohe. Nová konštrukcia sedadla so zdokonalenou oporou tela a vyššou tuhosťou uchytenia sedadla pomáha cestujúcim udržiavať prirodzenú rovnováhu.

Lakťová opierka predných dverí je v Mazde CX-60 obložená skutočným javorovým drevom
Lakťová opierka predných dverí je v Mazde CX-60 obložená skutočným javorovým drevom

DOKONALÉ POVRCHY V INTERIÉRI

Nápadné rukoväte predných dverí a lakťové opierky sú navrhnuté tak, aby poskytovali lepšiu priľnavosť a podporu. Okrem toho odrážajú japonský koncept Kaichou: spojenie mimoriadne kvalitných materiálov a povrchov v dokonalej harmónii. Obloženie z javorového dreva a rôznych látok sa nádherne prispôsobuje zmenám osvetlenia. Biele náladové osvetlenie na obložení dverí zvýrazňuje túto jedinečnú povrchovú úpravu a vytvára harmonický, upokojujúci efekt.

Kruhový HMI ovládač v Mazde CX-60 na konzole z javorového dreva
Kruhový HMI ovládač v Mazde CX-60 na konzole z javorového dreva

POCIT KONTROLY – V ŠTÝLE

Kruhový HMI ovládač je obklopený nádherným, pravým javorovým drevom. Nachádza sa na optimálnom mieste, takže umožňuje jednoduché ovládanie s ramenom pohodlne opretým o širokú stredovú lakťovú opierku. Lakťové opierky vo dverách sú navrhnuté z hľadiska maximálneho pohodlia a rovnováhy. Nachádzajú sa v rovnakej výške ako stredová lakťová opierka. V stredovej konzole je aj bezdrôtová nabíjacia podložka, ktorá umožňuje jednoduché nabíjanie smartfónu.

Extra veľké panoramatické strešné okno v modeli CX-60 siahajúce ponad oba rady sedadiel
Extra veľké panoramatické strešné okno v modeli CX-60 siahajúce ponad oba rady sedadiel

ABY STE VIDELI VÄČŠÍ KUS SVETA

Vnímajte krásu sveta naokolo. Mimoriadne veľké panoramatické strešné okno siaha ponad oba rady sedadiel, aby sa zvýraznil pocit priestrannosti a každý mohol vo vnútri ešte viac vnímať exteriér – zlepšuje viditeľnosť a prináša pocit väčšej otvorenosti.

HARMÓNIA PRIESTORU A MATERIÁLOV

Dokonale spracovaný priestranný interiér sa inšpiroval tradičnými japonskými materiálmi a metódami, napríklad „visutým prešívaním“ Kakenui na bohato štruktúrovanom povrchu prístrojovej dosky. Vidno tu živé detaily prírodnej kresby dreva a komplexne tkaných textílií – japonské remeslo s kvalitou najvyššej úrovne v prípade oboch materiálov.

Zdieľať

  • https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/sk-sk/&text=Mazda CX-60 | Digital Brochure | Mazda Europe
  • https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/sk-sk/
  • CX-60 | Digitálna brožúra | Mazda Europe&body=Predstavujeme vám SUV, ktoré je iné. Úplne nové plug-in hybridné SUV Mazda CX-60 sa vyrába v Japonsku a prináša vám neuveriteľný zážitok z jazdy. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/2/sk-sk/ %0D%0A%0D%0A
  • Odkaz skopírovaný!

  • Tlačidlo Späť
  • Tlačidlo Ďalej
Vydavateľ Tlačidlo Zdieľať