MYMAZDA-APP

Den nye Mazda CX-60 ved, hvad du behøver, og med et banebrydende udvalg af personaliseringsfunktioner tilpasser den sig automatisk for at give dig komfort og tryghed. Tag for eksempel Mazdas førertilpasningssystem. Et kamera, som er indbygget i midterdisplayet, registrerer førerens ansigt. Systemet er derefter i stand til automatisk at beregne de bedste indstillinger for den pågældende person baseret på positionen af personens øjne – og automatisk indstille førerpladsen, så den passer til personens fysik. Herefter kan man bruge ansigtsgenkendelsesteknologien til at gemme og senere fremkalde alle indstillinger af siddeposition, rat, spejle, højden på head-up-displayet og selv lyd- og klimaanlæggets indstillinger, før turen overhovedet begynder.

Varm din bil op om vinteren eller køl den ned om sommeren, alt sammen inden du forlader huset, med et enkelt tryk på skærmen. Eller find din smartphone frem for at se opladningsniveauer, tjekke opladningsstatus og resterende rækkevidde. Med den nye "Send rute til bil"-funktion kan du desuden på forhånd bruge appen til at søge efter destinationer og sende den relevante information til bilens navigationssystem, så den er klar, når du stiger ind.

En mand bruger MyMazda-appen på en smartphone, mens han står ved siden af en hvid Mazda CX-60 Plug-In Hybrid.

Del

  • CX-60 | Digital brochure | Mazda Europa&body=Vi introducerer en SUV som ingen anden. Den nye Mazda CX-60 Plug-In Hybrid, fremstillet i Japan for at give dig en utrolig køreoplevelse. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/3/da-dk/ %0D%0A%0D%0A
  • Linket er kopieret!

  • Forrige knap
  • Næste-knap
Udgiver Del-knap