NOUA APLICAȚIE MYMAZDA

Fiind dotată cu o gamă inovatoare de funcții de personalizare pentru a-ți asigura confort și siguranță constante, noul Mazda CX-60 știe ce ai nevoie și se adaptează automat pentru a-ți satisface nevoile. Un exemplu: Sistem de personalizare pentru șofer al Mazda. O cameră încorporată în ecranul central recunoaște și identifică fața șoferului. Sistemul este apoi capabil să calculeze automat cea mai bună poziție pentru acesta în funcție de poziția ochilor săi – și să configureze automat peste 250 de setări pentru a se potrivi fizicului și preferințelor personale. Poziția pe scaun, volanul, oglinzile, unghiul Head Up Display-ului, setările de sunet și de control al climatizării sunt toate personalizate pentru tine chiar înainte de a începe călătoria.

Încălzește-ți automobilul iarna sau răcește-l vara înainte de a ieși din casă, cu o simplă atingere a ecranului. Sau folosește-ți smartphone-ul ca să vezi nivelul bateriei, starea de încărcare și autonomia rămasă. În plus, cu noua funcție „Trimite traseul către vehicul” - chiar și înainte de a te urca în automobil - poți utiliza aplicația ca să cauți destinații și să trimiți informațiile relevante către sistemul de navigație al mașinii, astfel încât să fie gata când te urci la volan.

Un bărbat folosește aplicația MyMazda pe un smartphone în timp ce stă lângă o Mazda CX-60 hibrid plug-in.

Distribuie

  • CX-60 | Broșură digitală | Mazda Europa&body=Îți prezentăm un SUV unic. Noul plug-in hibrid Mazda CX-60, realizat în Japonia pentru a-ți oferi o experiență de condus incredibilă. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx60/2022/3/ro-ro/ %0D%0A%0D%0A
  • Copiere link

  • Buton Anterior
  • Buton Următor
Publisher Buton Distribuie