Muž spouští nabíjení svého vozu Mazda CX-80 pomocí chytrého telefonu a aplikace MyMazda.

KONEKTIVITA

Na palubě jsou nejnovější technologie konektivity a personalizace, díky nimž bude každá cesta pohodovější – a intuitivnější. Systém Mazda Connect umožňuje snadnou synchronizaci s vaším telefonem a aplikace MyMazda vás spojí s vozem – i když v něm nesedíte. Na třech hlavních displejích najdete vše, co potřebujete, přesně tam, kde to potřebujete: 12,3“ středový displej pro infozábavu, velký projekční Head up displej a plně digitální přístrojový panel řidiče. Na palubě nechybí ani systémy Apple CarPlay™ a Android Auto™, takže můžete připojit svůj chytrý telefon a zrcadlit funkce hudby, telefonu a aplikací na středovém displeji. Díky nové funkci Alexa* můžete navíc upravovat klíčová nastavení vozu pomocí inteligentního rozpoznávání hlasu, aniž byste museli sundat ruce z volantu.

30 000 internetových rozhlasových stanic

Podcasty a audioknihy

Funkce SMS a emailu

Převod textu na řeč

Nastavení asistenčních systémů

3D barevná navigace se 3 lety bezplatných aktualizací

Připojení telefonu přes Bluetooth®

Individuální nastavení Head up displeje

Bezdrátové nabíjení

Logo Apple Carplay

Apple CarPlay je ochranná známka společnosti Apple Inc.

Logo Android Auto

Android Auto je ochranná známka společnosti Google LLC

* Amazon, Alexa a další související značky jsou ochranné známky společnosti Amazon.com, Inc. nebo jejích přidružených společností.

Sdílet

  • Nová digitální brožura Mazda CX-80 SUV.&body=Objevte zcela novou Mazdu CX-80, nejprostornější SUV, které jsme kdy uvedli na evropský trh – elegantní třířadé SUV s až sedmi sedadly. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/cs-cz/ %0D%0A%0D%0A
  • Odkaz zkopírován!

  • Tlačítko Předchozí
  • Tlačítko Další
Vydavatel Tlačítko Sdílet