En mand, der starter opladningsprocessen på sin Mazda CX-80 ved hjælp af sin smartphone og MyMazda-appen.

HOLD FORBINDELSEN

Bilen har de nyeste opkoblingsteknologier for at gøre enhver køretur mere afslappet og intuitiv. Mazda Connect lader dig nemt synkronisere din telefon med bilen, og med MyMazda-appen kan du komme i kontakt med din bil, selv når du ikke sidder i den. Tre skærme har alt, hvad du behøver, lige hvor du behøver det: et 12,3" infotainment-centerdisplay, et stort head-up-display og et helt digitalt instrumentpanel. Den har desuden Apple CarPlay™ og Android Auto™, så du kan tilslutte din smartphone og få vist din musik, telefon og app-funktioner på centerdisplayet. Desuden kan du bruge den nye Alexa*-funktion til at justere vigtige bilindstillinger via intelligent stemmegenkendelse uden at skulle fjerne hænderne fra rattet. Amazon Alexa er på nuværende tidspunkt tilgængeligt på følgende sprog: engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.

30.000 internetbaserede radiostationer

Podcasts og lydbøger

SMS/e-mailfunktion

Tekst til tale

Indstillinger af hjælpesystemerne

3D-farvenavigation med 3 års gratis opdateringer

Bluetooth®-telefoni

Individuel indstilling af head-up-displayet

Trådløs opladning

Logo Apple Carplay

Apple CarPlay er et varemærke tilhørende Apple Inc.

Logo Android auto

Android Auto er et varemærke tilhørende Google LLC

* Amazon, Alexa og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dennes tilknyttede selskaber.

Del

  • Den nye Mazda CX-80 SUV digital brochure.&body=Opdag den nye Mazda CX-80, den mest rummelige SUV, vi nogensinde har lanceret i Europa – en elegant SUV med op til syv sæder i tre rækker. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/da-dk/ %0D%0A%0D%0A
  • Linket er kopieret!

  • Forrige-knap
  • Næste-knap
Udgiver Del-knap