Et nærbillede af rattet i en Mazda CX-80 og dets logo.
Et nærbillede af rattet i en Mazda CX-80 og dets logo.

OPVARMET RAT

Knapperne på rattet i den nye Mazda CX-80 er alle designet, så føreren kan betjene dem uden at fjerne øjnene eller opmærksomheden fra vejen forude. Komfortabelt, men funktionelt. Det er også opvarmet, så du kan holde hænderne varme på kolde dage – med et enkelt tryk på en knap.

Et nærbillede af midterkonsol med gearvælgeren i en Mazda CX-80.
Et nærbillede af midterkonsol med gearskifter i en Mazda CX-80.

STILFULD KONTROL

Bilens HMI Commander-knap er indfattet i ægte ahorntræ og optimalt placeret for nem betjening med din arm hvilende komfortabelt på det brede midterarmlæn. Der er også en trådløs opladningsplade placeret i midterkonsollen for nem smartphone-opladning.

Detalje på bagsædet i en Mazda CX-80 med klimaanlæg-panel.
Detalje på bagsædet i en Mazda CX-80 med klimaanlæg-panel med sølvfarvede detaljer.

AIRCONDITION MED TRE ZONER

Den nye Mazda CX-80 er din partner til enhver rejse, med tre-zoners aircondition, der automatisk leverer den foretrukne temperatur til 2. og 3. sæderække, så det er komfortabelt for alle i bilen. Dine bagsædepassagerer vil elske bekvemmeligheden ved at have deres egne knapper til klimaanlægget på bagsædet. De er placeret under de bageste ventilationsåbninger og USB-C-opladningsporte.

Instrumentbræt beklædt med tekstil, der har særlige japanske syninger, i kabinen på en Mazda CX-80.
Instrumentbræt beklædt med tekstil, der har særlige japanske syninger, i kabinen på en Mazda CX-80.

JAPANSK INSPIRERET FINISH

De omhyggeligt udvalgte japanske tekstiler i interiøret harmonerer smukt med de flydende linjer på instrumentbrættet og den 12,3'' store centerberøringsskærm. Instrumentpanelets unikke syninger er inspireret af Musubu – det japanske ord for kunsten at binde ting sammen. De vævede stoffers forskellige mønstre reagerer følsomt på ændringer i lyset. Hvid omgivende belysning på dørbeklædningen fremhæver denne unikke finish for en harmonisk, beroligende effekt.

DEN JAPANSKE ÆSTETIKS HARMONI

Vi følger den japanske Kaicho-filosofi, som fokuserer på at skabe et rum. Vores designere har kombineret en harmonisk blanding af håndplukkede unikke materialer som ægte ahorntræ, nappa-læder og kromdetaljer for at skabe et luksuriøst, komfortabelt interiør.

Del

  • Den nye Mazda CX-80 SUV digital brochure.&body=Opdag den nye Mazda CX-80, den mest rummelige SUV, vi nogensinde har lanceret i Europa – en elegant SUV med op til syv sæder i tre rækker. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/da-dk/ %0D%0A%0D%0A
  • Linket er kopieret!

  • Forrige-knap
  • Næste-knap
Udgiver Del-knap