Ένας άντρας ξεκινά τη διαδικασία φόρτισης του Mazda CX-80 χρησιμοποιώντας το smartphone του και την εφαρμογή MyMazda.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Έχουν εγκατασταθεί οι πιο πρόσφατες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και εξατομίκευσης, για να κάνουν κάθε ταξίδι πιο ξεκούραστο και διαισθητικό. Με το Mazda Connect μπορείτε εύκολα να συγχρονίζετε το τηλέφωνό σας με το αυτοκίνητο και η εφαρμογή MyMazda σας συνδέει με το αυτοκίνητό σας ακόμη και όταν δεν βρίσκεστε μέσα σε αυτό. Οι τρεις κύριες οθόνες φέρνουν όλα όσα χρειάζεστε εκεί ακριβώς που τα χρειάζεστε: μια κεντρική οθόνη συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης 12,3", μια μεγάλη οθόνη Head-Up Display και ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων για τον οδηγό. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης Apple CarPlay™ και Android Auto™, για να μπορείτε να συνδέετε το smartphone σας και να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες μουσικής, τηλεφώνου και εφαρμογών σας στην κεντρική οθόνη. Επιπλέον, με τη νέα λειτουργία Alexa*, μπορείτε να προσαρμόζετε τις βασικές ρυθμίσεις του αυτοκινήτου μέσω της έξυπνης φωνητικής αναγνώρισης χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε το τιμόνι.

30.000 διαδικτυακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί

Podcast και ηχητικά βιβλία

Λειτουργία SMS/email

Μετατροπή κειμένου σε ομιλία

Ρυθμίσεις των συστημάτων υποβοήθησης

Έγχρωμο σύστημα πλοήγησης 3D με δωρεάν ενημερώσεις για 3 έτη

Τηλεφωνία μέσω Bluetooth®

Ανεξάρτητη ρύθμιση της οθόνης Head-Up Display

Ασύρματη φόρτιση

Λογότυπο Apple Carplay

Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.

Λογότυπο Android auto

Το Android Auto είναι εμπορικό σήμα της Google LLC

* Οι επωνυμίες Amazon, Alexa και τα άλλα σχετικά σήματα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της.

Κοινοποίηση

  • Το ψηφιακό φυλλάδιο του νέου Mazda CX-80 SUV.&body=Ανακαλύψτε το ολοκαίνουργιο Mazda CX-80, το πιο ευρύχωρο SUV που έχουμε κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά της Ευρώπης – ένα κομψό SUV τριών σειρών που προσφέρει έως και επτά θέσεις. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/el-gr/ %0D%0A%0D%0A
  • Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!

  • Κουμπί Προηγούμενο
  • Κουμπί Επόμενο
Κουμπί Κοινοποίηση