Μπροστινή όψη του Mazda CX-80 SUV σε κόκκινο με το λογότυπο και το όνομά του. Κοντινή εικόνα των προβολέων LED του Mazda CX-80. Το προφίλ ενός κόκκινου Mazda CX-80 SUV που είναι σταθμευμένο μέσα σε ένα κτήριο.

ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ

Κομψά σμιλεμένο, το αμάξωμα παντρεύει την εκλεπτυσμένη κομψότητα της σχεδιαστικής γλώσσας Kodo με τις επιφάνειες ακριβείας που αποπνέουν έναν χαριτωμένο δυναμισμό. Η καθαρή σιλουέτα αναδεικνύεται από τις αέρινες σμιλεμένες γραμμές και τα τολμηρά πλαίσια των παραθύρων από χρώμιο, δίνοντας έμφαση στη δυναμική αίσθηση κίνησης του ολοκαίνουργιου Mazda CX-80, ακόμα και σε στάση. Αυτή είναι η ουσία του σχεδιασμού Kodo: να δημιουργούμε αυτοκίνητα που ενσωματώνουν τη δυναμική ομορφιά της ζωής, αυτοκίνητα που αναδεικνύουν οπτικά διαφορετικές εκφράσεις αυτής της ενέργειας.

Κοινοποίηση

  • Το ψηφιακό φυλλάδιο του νέου Mazda CX-80 SUV.&body=Ανακαλύψτε το ολοκαίνουργιο Mazda CX-80, το πιο ευρύχωρο SUV που έχουμε κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά της Ευρώπης – ένα κομψό SUV τριών σειρών που προσφέρει έως και επτά θέσεις. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/el-gr/ %0D%0A%0D%0A
  • Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!

  • Κουμπί Προηγούμενο
  • Κουμπί Επόμενο
Κουμπί Κοινοποίηση