Een zwarte lichtmetalen velg van de Mazda CX-80.
Een zwarte lichtmetalen velg van de Mazda CX-80.

VERLICHTE DREMPELBESCHERMERS

Verfraai uw Mazda CX-80 met deze verlichte drempelbeschermers Deze stijlvolle accessoires zorgen niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar beschermen ook tegen krassen en slijtage bij het in- en uitstappen.

Een kofferbeschermer achterin de Mazda CX-80.
Een kofferbeschermer achterin de Mazda CX-80.

KOFFERBESCHERMER

Bescherm uw koffer tegen modder, natte schoenen en huisdieren. Perfect op maat van uw Mazda CX-80 en voorzien van een stijlvolle metalen CX-80 badge. De verhoogde lip voorkomt dat water en spatten in het interieur terechtkomen, waardoor uw wagen optimaal beschermd is tegen dagelijkse slijtage en ongelukjes.

De Mazda MX-5 RF onder een witte beschermhoes.
De Mazda MX-5 RF onder een witte beschermhoes.

WEGKLAPBARE TREKHAAK

Klaar voor avontuur met een eenvoudig wegklapbare trekhaak die onzichtbaar wordt wanneer u hem niet nodig heeft. Dankzij dit accessoire neemt u zelfs spullen die te groot of te zwaar zijn voor uw auto mee.

De Mazda CX-80 met gemonteerde dakrails.
De Mazda CX-80 met gemonteerde dakrails.

DAKDRAGERS

De meest efficiƫnte manier om extra bagage te transporteren zonder in te boeten aan plaats voor uzelf.

ONTDEK DE AUTHENTIEKE MAZDA-ACCESSOIRES

De authentieke accessoires van Mazda ademen stijl, comfort en kwaliteit en maken uw rijervaring nog aangenamer. Omdat ze speciaal ontwikkeld zijn voor de Mazda CX-80, passen ze altijd perfect op en bij uw auto. Bovendien zijn het de enige accessoires die volgens dezelfde kwaliteitsnormen geproduceerd worden als uw Mazda.




Delen

  • Digitale brochure van de nieuwe Mazda CX-80 SUV.&body=Ontdek de All-New Mazda CX-80, de ruimste SUV die we in Europa hebben gelanceerd. Deze elegante SUV heeft drie rijen en biedt tot zeven zitplaatsen. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/nl-be/ %0D%0A%0D%0A
  • Link gekopieerd!

  • Knop 'Vorige'
  • Knop 'Volgende'
Uitgever Knop 'Delen'