Mazda-badge PHEV voor plug-inhybride

ELEKTRISCHE EFFICIËNTIE: PLUG-INHYBRIDE

Geniet van de dynamische balans tussen prestaties en efficiëntie met de All-New Mazda CX-80 plug-inhybride. Hij combineert een 2,5 l benzinemotor met een elektromotor en een grote batterij waarmee u tot 53 km volledig elektrisch kunt afleggen. Is de batterij leeg, dan laadt u hem op aan een laadpaal of rijdt u gewoon verder met de benzinemotor. Regeneratief remmen laadt de batterij ook op tijdens het rijden. Hierbij worden zowel de remmen als ook de motor gebruikt om snelheid te minderen. Alle aandrijfsystemen zijn bovendien gekoppeld aan onze automatische transmissie met 8 versnellingen die speciaal werd ontwikkeld voor sneller optrekken, minder uitstoot en vlotter schakelen. Zo rijdt u altijd en overal supervlot.



Tijdelijke, niet gehomologeerde technische gegevens

Het verbruik en de CO2-uitstoot worden berekend conform de WLTP-test (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test procedure). De WLTP-test vindt plaats op een uniforme, gestandariseerde en gecontroleerde wijze in het testlabo op basis van een testcyclus. Het verbruik en de CO2 uitstoot wordt daarenboven gemeten op basis van een voertuig met een basisuitrusting zoals beschikbaar op het moment van de meting. Optionele uitrustingen, rijstijl, verkeersomstandigheden en omgevingsfactoren kunnen deze gegevens beïnvloeden. Het daadwerkelijke verbruik en CO2-uitstoot kan dan ook verschillen van de WLTP-waarde. De verkopende concessiehouder en Mazda zijn hiervoor in geen geval aansprakelijk. Indien u meer informatie wenst met betrekking tot deze waarden en/of de mogelijke impact van deze waarden op de fiscaliteit van een voertuig, gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder. Meer info over verbuik en CO2 op nl.mazda.be/wltp.

L / 100 KM

1,6 L

WLTP-GEMIDDELDE

BRANDSTOFVERBRUIK

1,6 L / 100 km

elektrische rijbereik

53 KM

Gecombineerde rijbereik EV
(WLTP)

53 km

rijbereik bij maximumsnelheid van 100 km/uur.

0 tot 100 KM/UUR

6,8 s

Maximumsnelheid met begrenzer: 200 KM/UUR

capaciteit batterij 

17,8 kwu

gecombineerd Vermogen

327 pk

gecombineerd Koppel 

500 Nm

PHEV-aandrijflijn van Mazda

Totaal gecombineerde vermogen van 327 pk en koppel van 500 Nm. Het krachtigste automodel dat Mazda ooit heeft gebouwd.

CO2

35-36 g/km

GECOMBINEERDE
CO2-uitstoot (WLTP)

35-36 g/km

e-SKYACTIV PHEV

2,5 L

e-Skyactiv PHEV 2,5 l benzinemotor met vier cilinders en directe inspuiting

ELEKTRISCHE MOTOR

129 KW

elektrische motor van 129 kW met een lithium-ion hoge capaciteitsbatterij van 355 V en 17,8 kWh.

Delen

  • Digitale brochure van de nieuwe Mazda CX-80 SUV.&body=Ontdek de All-New Mazda CX-80, de ruimste SUV die we in Europa hebben gelanceerd. Deze elegante SUV heeft drie rijen en biedt tot zeven zitplaatsen. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/nl-be/ %0D%0A%0D%0A
  • Link gekopieerd!

  • Knop 'Vorige'
  • Knop 'Volgende'
Uitgever Knop 'Delen'