Een Mazda CX-80 SUV staat voor een woning geparkeerd. Zijaanzicht van een Mazda CX-80 die voor een woning met een glazen muur geparkeerd staat. Achteraanzicht van een Mazda CX-80 SUV die voor een woning geparkeerd staat.

CRAFTED IN JAPAN

Elk detail aan de binnen- en buitenkant van de All-New Mazda CX-80 getuigt van de passie en vakkundigheid van onze meester-vaklieden, de Takumi van Mazda. Vakmensen die hun vaardigheden decennialang aanscherpen om perfectie te bereiken. Van hun eerste schets tot het laatste stiksel: hun precisie en toewijding zitten in elke auto. De vloeiende lijnen aan de buitenkant zijn met de hand vormgegeven. Binnenin worden fijn leder en textiel zorgvuldig geselecteerd en met hoogwaardige stiksels afgewerkt.

Delen

  • Digitale brochure van de nieuwe Mazda CX-80 SUV.&body=Ontdek de All-New Mazda CX-80, de ruimste SUV die we in Europa hebben gelanceerd. Deze elegante SUV heeft drie rijen en biedt tot zeven zitplaatsen. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/nl-be/ %0D%0A%0D%0A
  • Link gekopieerd!

  • Knop 'Vorige'
  • Knop 'Volgende'
Uitgever Knop 'Delen'