Een zwarte lichtmetalen velg van de Mazda CX-80.
Een zwarte lichtmetalen velg van de Mazda CX-80.

MATZWARTE LICHTMETALEN VELGEN

Lichtmetalen velgen zijn perfect om je auto een nog strakkere, sportievere en luxere uitstraling te geven.

Een kofferbakmat in de Mazda CX-80.
Een kofferbakmat in de Mazda CX-80.

KOFFERBAKMAT

Bescherm je kofferbak tegen modder, vuile schoenen of natte huisdieren. Deze slijtvaste kofferbakbekleding is speciaal ontworpen voor de Mazda CX-80 en voorzien van een metalen CX-80-embleem. De opstaande rand voorkomt dat er water op de interieurbekleding terechtkomt en beschermt tegen dagelijkse slijtage.

De Mazda MX-5 RF afgedekt met een witte hoes.
De Mazda MX-5 RF afgedekt met een witte hoes.

wegklapbare TREKHAAK

Voor spullen die te groot of te zwaar zijn om in de auto te vervoeren, gebruik je de wegklapbare trekhaak met trekgewicht tot maar liefst 2.500 kg.

Dakdrager op de Mazda CX-80.
Dakdrager op de Mazda CX-80.

DAKDRAGER

Een handige manier om extra lading te vervoeren zonder er last van te hebben in de auto.

ORIGINELE ACCESSOIRES

Originele Mazda accessoires garanderen stijl, kwaliteit en comfort, waardoor je met nog meer plezier in je Mazda rijdt. Deze accessoires zijn speciaal ontwikkeld en ontworpen voor je Mazda CX-80. Ze passen binnen en buiten perfect bij je auto en zijn de enige die volgens dezelfde kwaliteitseisen zijn geproduceerd als je Mazda zelf.




Delen

  • Digitale brochure van de volledig nieuwe MAZDA CX-80 SUV.&body=Ontdek de volledig nieuwe Mazda CX-80, de ruimste SUV die we in Europa op de markt hebben gebracht - een elegante SUV met drie rijen stoelen voor maar liefst zeven personen. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/nl-nl/ %0D%0A%0D%0A
  • Link gekopieerd!

  • Knop Vorige
  • Knop Volgende
Knop Delen