De elegante luxe stoelen op de tweede rij in de Mazda CX-80 met middenconsole en bekerhouders. De ruime achterbank op de tweede rij van de Mazda CX-80, onze 7-zits SUV. De stoelen op de derde rij van de Mazda CX-80.

JE VEELZIJDIGE REISGENOOT OP AL JE AVONTUREN

De stoelindeling van de volledig nieuwe Mazda CX-80 Plug-in Hybrid is flexibel. Je kunt kiezen uit een 7-zitter met een bank op de 2e rij of een 6-zitter met twee luxe stoelen op de 2e rij - met een doorgang naar de derde rij of met een middenconsole. En klap je de stoelen op de derde rij neer, dan is er nog steeds meer dan genoeg ruimte voor 5 inzittenden en hun bagage. Als je de 2e en 3e rij helemaal neerklapt, ontstaat een bagageruimte van maar liefst 1.971 liter inclusief bergruimte onder de vloer.

Delen

  • Digitale brochure van de volledig nieuwe MAZDA CX-80 SUV.&body=Ontdek de volledig nieuwe Mazda CX-80, de ruimste SUV die we in Europa op de markt hebben gebracht - een elegante SUV met drie rijen stoelen voor maar liefst zeven personen. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/nl-nl/ %0D%0A%0D%0A
  • Link gekopieerd!

  • Knop Vorige
  • Knop Volgende
Knop Delen