Vedere frontală a SUV-ului Mazda CX-80 de culoare roșie, cu logo-ul și numele acestuia. Un prim-plan al farurilor cu LED ale Mazda CX-80. Vedere laterală a unui SUV Mazda CX-80 de culoare roșie, parcat în interiorul unei clădiri.

ROBUSTEȚE GRAȚIOASĂ

Sculptat cu finețe, exteriorul îmbină eleganța rafinată a limbajului nostru de design Kodo cu suprafețe precise care emană o robustețe grațioasă. Silueta pură este evidențiată de linii fluide și sculptate și de ornamente cromate îndrăznețe ale geamurilor, ce subliniază sentimentul dinamic de mișcare al noii Mazda CX-80 - chiar și atunci când stă pe loc. Aceasta este esența designului Kodo - crearea de mașini care întruchipează frumusețea dinamică a vieții - mașini care sugerează vizual diferite expresii ale acestei energii.

Distribuie

  • Broșura digitală a noului SUV Mazda CX-80.&body=Descoperă noua Mazda CX-80, cel mai spațios SUV pe care l-am lansat vreodată în Europa - un SUV elegant cu trei rânduri de scaune care oferă până la șapte locuri. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/ro-ro/ %0D%0A%0D%0A
  • Link copiat!

  • Buton Anterior
  • Buton Următor
Editor Buton Distribuie